Un fleac, l-au ciuruit…

Incepem de la Uberi si aflam ca Alexandru Seres si-a dat demisia din postul de Redactor Sef al Jurnalului Bihorean.

Se mai scrie despre asta la (in) Bihoreanul (2), Dani, Bihoneanu, Designerul si Todoran.
Eu nu cred! Eu impart parerea cu o parte din cei mai sus mentionati, sunt 98% sigur ca “a fost executat” de cineva de sus (Timisoara) pentru ca (parerea mea umila) Timisoara nu are nicio legatura cu presa din Oradea si ar trebui sa stea pe curu` ei. Probabil cineva a fost deranjat(a) cand o fi auzit ceva de genul de la Seres. Sa mai vorbim de libertatea presei? Eu stiu o chestie, capitanul se scufunda cu corabia (A captain goes down with his ship) si Inform Media pompeaza apa. Daca pana acum au fost aruncati peste bord cei mai buni vaslasi, acum nu mai este nimeni la carma si Inform Media pluteste in deriva ghidata de o busola defecta.

Eu chiar sunt curios pe cine mai poate sa dea conducearea afara, cei mai buni oameni au plecat (siliti) deja dar nu ma asteptam sa ajunga cancerul pana la redactorul sef.

Eu raman un mic sustinator Alexandru Seres ca doar nu in fiecare zi asistam la executia in public al unui om (cu blog) ce de 7 ani duce o parte din presa bihoreana in spate :)

Ca sa parafrazez o reclama la un produs energizant (si pe un anonim), “Lukic… iti da aaaaaaripi!” :)

(Considerati tot articolul un pamflet, nu-mi place sa-mi spal hainele in public)

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

12 Responses to Un fleac, l-au ciuruit…

 1. MEBO 19/03/2008 at 7:43 am #

  yeah, man… every little thing he does is magic, magic, maaaagic…

 2. Andrei Monciu 19/03/2008 at 10:17 am #

  asta e lumea de toata jena in care traim. O duce ziarul putin mai greu si gata frate atata ti-a fost, ce conteaza daca ai fost un simbol al ziarului respectiv? Du-te tot invartindu-te, nu te mai vrea nimeni, foarte nasoala faza sincer, imi pare rau pt el.

 3. Cypress 19/03/2008 at 4:58 pm #

  Hmm… Naspa de tot.

 4. sorel 19/03/2008 at 11:20 pm #

  HE HE HE EH
  CE SA MAI ZIC SI EU.
  IL INTELEG PERFECT.
  SUNTEM ALATURI DE EL.
  DAR pana la urma ii mai ferice de el ca a plecat.
  Intr-o institutie unde ti se baga pumnu in gura daca ai curaju sa-ti argumentezi punctul de vedere nu merita sa stai.
  Comunismul la putere in media oradeana.

 5. paradox 20/03/2008 at 7:24 pm #

  Nu stiu daca mai exista vreun trust de presa care sa fi cunoscut atatea demisii cate a cunoscut IM.
  Toti cei care au fost si au plecat stiu de ce e asa.
  Cat despre Alexandru Seres, nu am apucat sa il cunosc personal, dar cand era vorba de JB, acest nume imi venea in minte. Intr-adevar, o emblema pentru massmedia din Oradea.

 6. Alexandru Seres 21/03/2008 at 2:18 pm #

  @Andrei Monciu, sorel, paradox: Mersoa, dragilor, sunteti niste scumpi. Speranta moare ultima – si nu se preda. Veniti la mine pe blog, o sa va mai povestesc…

 7. 3Ga 21/03/2008 at 9:48 pm #

  Ca parte a [tehnic] Informmedia,[J.b.] am ramas sokat [dar nu surprins] de “stire”. In perioada de cand lucrez in cadru IM, roata s-a cam dat peste cap, [si …frisca s-a cam uscat de pe tort]. Nu stiu ce sa zic, dar sunt sigur ca treaba nu se indreapta in directia cea buna la IM. Nu-l stiu prea bine personal, putin mai mult pe plan profesional, dar [nici] n-a trebuit, ca sa-mi dau seama ca e un om deosebit. Jurnalul bihorean, spun cert [!] NU VA MAI “functiona” pe departe la fel fara emblema sa bine intiparita – Shery.
  [ca si cum ai desfiinta prima pagina a ziarului…]
  PS: Insa… si eu sustin ideea citita mai sus, ca e mai bine c`a plecat,evident DOAR pt el.
  :-(
  3Ga aka Vali

 8. Alexandru Seres 22/03/2008 at 9:15 am #

  3Ga aka Vali: Intuitia ta functioneaza bine. Nu ca as fi de neinlocuit, Doamne fereste! dar chiar exista pericolul ca Jb sa nu se indrepte de acum incolo in directia buna. Faptul ca nu s-a scris absolut nimic in ziar despre plecarea mea (sau cel putin despre noua conducere a ziarului, asa cum era normal) imi spune ca la Jb va incepe o secretomanie deloc benefica pt ziar si cititorii sai. Tot ce sper e ca fostii mei colegi sa nu aiba prea mult de suferit.
  PS: Multumesc pt aprecieri.

 9. camelush2007 22/03/2008 at 11:36 am #

  Inform Media da afara cei mai buni oameni din redactie si nu stiu pana unde vor sa ajunga. Pacat ca domnul Seres a plecat, era singurul capabil din intreaga redactie care stia ce inseamna massmedia.Jb-ul va trebui sa stie pe unde sa isi scoata camasa de acum inainte, pacat pentru cavad un viitor sobru pentru redactie.