Spatii pentru nefumatori

Exista in orasul asta (sau in altele) localuri cu spatii pentru nefumatori? Ma refer la spatii mari, izolate de fum unde fumatorul de la cealalta masa nu fumeaza sub semnul de “No smoking”. Exista?

Vreau si eu sa merg undeva sa beau un suc, sa mananc ceva si sa nu PUTA hainele pe mine, parul si chiar respiratia cand ies.

15 thoughts on “Spatii pentru nefumatori”

 1. Si pe mine ma enerveaza la culme fazele de genul asta. Pur si simplu cand ajung acasa trebuie sa-mi bag hainele in masina de spalat fiindca nu le mai pot purta. Majoritatea prietenilor mei fumeaza si din pacate ori de cate ori iesim undeva trebuie sa-i suport.

 2. La noi sunt cofetarii si macdonalds. In rest aceeasi problema si aici, chiar si in cele mai respectate localuri.

  Mac nu mananc nici moarta, cu dulciurile mai ies, dar doar din cand in cand.

  Aaaa, la SV mai e cantina facultatii care acum si-a luat numele de “restaurant” dupa renovare si unde cateva mancaruri la cazan bat la fund tot ce e in oras. ( preturi la cei ce sunt studenti 30-50% din pretul initial, iar in regim restaurant pt outsideri cica au adaos, ajunge la 150%… si in conditiile astea o ciorba buuuuna buna e 3 ron. Dar e cu autoservire, vezi cazanu de inox din care iti toarna… deh, unii sunt mai mofturosi chit ca totul arata nou si curat.)

 3. Prietene ma bucur ca ai luatt inititiva, stii bine ca aceasi problema o am si eu…as vrea sa stiu unde truda mea este un local in Oradea unde sa pot sta fara sa fiu nevoit sa-mi bag hainele imediat cum ajung acasa si sa fac un dush s anu mai miros a tzigari…Ar trebui sa luam atitudine cumva…avem drepturile noastre de nefumatori…intrebarea e ce anume sa facem?

 4. Desi probabil nu te intereseaza, am fost uimit cand am vazut ca in Focsani cel putin intr-o bodega pe care o consideram amarata exista loc special amenajat pentru fumat. Este delimitiat prin geam/usa termopan de restul localului si e acceptabil ca dimensiune comparativ cu suprafata intregului bar. Problema e ca se consuma doar bauturi alcoolice sau sucuri deci nu se si mananca.

 5. Totusi e ceva daca stai sa te gandesti…dar daca aia or putut amenaja un spatiu special, in localurile mai mari de ce nu s-ar putea? Problema la noi din cate vad eu ca astea mai mari ii cam cunosc pe inspectori sau poate nu a comentat nici un client si isi iau lumea in cap. Eu am zis ca bag picioru’ data viitoare voi intreba chelnerul care-i faza daca va fi tot asa…sa vedem ce explicatie imi poate da el…

 6. Nu se respecta aproape nici unde pt ca majoritatea fumeaza. In Romania se fumeaza enorm comparat cu alte tari, si pt ca majoritatea fumeaza, e mai rentabil sa iti neglijezi clientii nefumatori decat cei care fumeaza si iti fac vanzare.

  Orice local are o “zona” delimitata, dar e doar de forma.

 7. Daca vrei sa nu se fumeze, nu te duci la bar. Barul e un loc al viciului. Se bea, se fumeaza. Asa a fost de cand lumea. Nu respecti viciile altora, inseamna ca n-ai vicii si n-ai de ce sa mergi la bar. Te duci la cofetarie. 😛

 8. jos discriminarea!!! si noi viitorii tbc`isti ai acestei mandre tari avem drepturi! dak vreau sa te imput am tot dreptul s`o fac!:)))) keep it up and u`ll loose ur voters :))

 9. eu stiu un loc dar nu vreau sa`i fac reclama gratuita. dar uite mergem acolo cand iti dau plata pe domeniu 🙂 sa nu uiti ca eu uit.

 10. din cate stiu eu la pizzeria monte cristo la etaj e separeu pt nefumatori…cel putin in decembrie asa era…oricum si eu mi`as dori un local in centrul orasului asa pt nefumatori..in Juice mai este separeu dar nu este nici o usa intre cele incaperi 🙁

Leave a Comment

Discover more from Oradeanul.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading