Noutati cu si de la Sheri

A stat titlu de prima pagina peste tot in saptamana trecuta. Peste tot, prin bloguri… doar la ziarul unde a lucrat nu – un ziar patronat de oameni care au adoptat politica strutului, capul in nisip si “nu stim nimic” (2). Ma refer la demisia lui Alexandru Seres… care defapt a fost demis dupa cum zice si el “Mi s-a cerut – și am depus-o”. Da, sunt un capos! Pentru mine nu e tot una cand omul vrea sa plece de buna voie sau cand i se spune “Vrei sa pleci si vei pleca, azi”.

Probabil din cauza unei eventuale cenzure pe romblog (care e patronat de aceeasi oameni) a ales sa-si faca blog si pe wordpress.com.

Si Florin Ardelean (din cate am inteles, un excelent profesor la facultatea de Jurnalism din Oradea) renunta la colaborarea cu Jurnalul Bihorean, (fac pe prostul si intreb:) oare are vreo legatura?:)

Inchei cu o vorba PE care mi-o zicea mama prin 2000, inainte de a intra in clasa I-a: “Sarac dar curat”.

7 thoughts on “Noutati cu si de la Sheri”

  1. Din pacate va fi uitata si stirea asta…si nu se va mai tine cont de cine si ce a fost, va fi data-o uitarii si nu va mai fi nimic. Sper totusi sa nu fie asa, ca oamenii influenti media din Oradea sa ia atitudine.

  2. Nu e nicio cenzura pe Romblog, fiecare are controlul asupra blogului sau – deci si eu. Faptul ca mi-am facut blog si pe wordpress.com are alta cauza, pe care nu are rost s-o expun aici. In rest, no comment. Ave!

  3. Imi dau si eu cu presupusul 🙂
    Poate din cauza ca unele facilitati nu merg cum trebuie acolo. Poate pentru ca nu se mai ocupa nimeni. Dar si cand era cineva acolo… tot aia era :))

  4. ce faci bre, autocritica in direct?:-)
    si by the way, o vorba “pe” care…acuzativul, bai bloggere!
    liberte, egalite, sanatate!

  5. Interesant, am citit si discursul domniei sale. Imi place pozitia sa, imi place ca nu ponegreste si nu se victimizeaza, in ciuda unor semnale pe care nu sti cum sa le interpretezi, lasnd loc la tot felu de prezumtii.
    Totusi, as fi mai atent la raspunsurile nuantate, de genul: ” Chiar nu mă interesează! (nu mă interesează nici că nu mă credeți)”
    Cumva domnul Seres isi insulta, cred eu fara voie, audienta, publicul, chiar si pe acei care empatizeaza cu domnia sa.
    Asta e parerea mea, sincere aprecieri domnului Seres.

  6. @papuravoda: In privinta “insultei”, iti dau oarecum dreptate, chiar nu m-am gandit ca ar putea fi jignitor pt cititori. Eu ma adresam strict celor care ma bat la cap – dar chiar și așa… Mersi pt atentionare si pentru aprecieri – bafta!

  7. Pot sa te rog ceva? Vad ca am intrat pe o pagina cu specialisti in bloguri! Cum se pune o fotografie pe un blog si apoi cumse scrie un text peste ea?
    Poate iti faci un pic de timp si imi spui cum sa procedez.
    Blogul tau este interesant si bine ancorat in realitate…
    Felicitari!

Comments are closed.

Discover more from Oradeanul.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading