Karaoke – Cupa Presei – Blue Monday

Am fost, am baut, am cucerit 🙂

500 de poze de la bloggerul care este. Pentru ca bloggerul pune pozele inaintea trusturilor de presa. Pentru ca bloggerul lucreaza mai rapid (si mai bine) pe cont propriu. No offense 🙂

Nu am vazut pe nimeni de la Media Contact, se pare ca ei nu e presa, ei e culinar … adica varza 🙂

Revin la dimineata cu detalii picante din lumea presei oradene.

Unul din membrii juriului (si personaj politic) m-a intrebat daca nu-i dau lui aparatul pe perioada evenimentului. I-am spus ca nu e aparat de jurnalist ci unul de blogger … nu cred ca m-a inteles facand niste ochi 0_o.

A fost blat, castigatorul suprem trebuia sa fie Alex Ardelean (Etaju` 3) sau macar Viki … sau macar fiica lu` Alexandru Seres (chiar daca ea n-a participat) :P.

Alexandru Seres e cel mai respectat jurnalist bihorean (probabil si pentru faptul ca are blog), primind dedicatii fara numar 🙂

In Blue Monday (care s-a mutat in locul unde a fost Miraj acum cateva luni) gasesti bere Bavaria la 0.5l.

A scris si Lilisor despre eveniment, asteptam sa scrie si presarii 🙂

(In poza e Viki)

Link la poze (fara slideshow)

8 thoughts on “Karaoke – Cupa Presei – Blue Monday”

  1. @Oradeanul: Bai, nene, ziaristii nu sunt bloggeri sa posteze noaptea la 4:35 prostioare!:) Ei e lenesi si mai trebuie sa si doarme, dupe ce v-au caraocantat in strune. Dupe ce s-au sculat (sau li s-a…), au mers frumos la serviciu si au pus si poze, si articol – si mai vine si video! In care te vei vedea tu, facandu-ne noua poze (nu 9, ci noua, ca sa fim bine intelesi). Asa, si de incheiere: adevarat ii ca tu ai postat mai repede (poate si mai bine, nu stim), dar noi vom avea cu siguranta pe saitu ala pe care nu-l pomenesc (ca sa nu zici ca ii fac reclama – si pentru ca il stiu toti, oricum) vreo cincizecidemiidemilioane de vizite, pe cand tu (nu vrem sa te minimalizam, ca esti maretz) ceva mai putine (cu vreo cincizeci, na) 🙂 Te asteptam si data viitoare! (uite si o info in premiera: probabil ca va fi de Ziua Presei (3 mai, noa, cand e noi, presa, libera).

  2. “In Blue Monday […] gasesti bere Bavaria la 0.5l.} corection: gaseai bere Bavaria la 0.5l, pt k stiu ca`ti place berea si din moment ce ai fost pe acolo.. :))

Leave a Comment

Discover more from Oradeanul.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading