Ilie Bolojan la Primaria Oradea

Puteti citi pe oradeni.com mai multe detalii.

Simt ca blogosfera oradeana se va baga in politica pentru sustinerea viitorului primar al orasului Oradea, Ilie Bolojan.

Mircea si-a pregatit bannerele de sustinere 🙂

Bloggerii oradeni scot armele!

8 thoughts on “Ilie Bolojan la Primaria Oradea”

 1. Normal ca nu poate fi mai rau. In timpul scurt cat a stat in Oradea (pana sa mearga la guvern) a facut ordine la buletine, permise de conducere si alte institutii.
  Ceea ce altii nu au facut de la revolutie incoace.
  Cred ca multi oradeni cu “functie” se simt amenintati de revenirea lui Bolojan.

 2. Vasi, ai dreptate, tipul ii super destept, si printre putinii care a facut ceva pentru oradeni. Numai ca nu ii suficient sa il votam pe Bolojan, trebuie sa ii votam si pe consilieri lui ca sa nu fie obstructionat. Oricum UDMR-ul o sa aibe aceasi sustinatori nu se schimba, dar macar noi sa ne focalizam pe aceasi directie!
  DAca nu castiga Bolojan, serios, Laurentiu, rau o sa ne fie, in cativa anisori Oradea o sa ajunga rau de tot, prea multe investitii or fost oprite tocmai pentru ca nu s-or dat bani unde trebuia si din alea.
  Nokia putea veni la Oradea, numai ca Philip, al nostru, o stiut sa ii trimita 3 usi mai jos, si tot asa, sitemul asta putred!

 3. Sorine, din surse relativ credibile, nu este singura informatie de genul pe care o detin. Hai sa zicem ca nu e asa, uita-te cum se dezvolta Clujul si Timisoara, de ce crezi? Ritmul nostru e foarte lent, am prieteni care au venit cu proiecte super bazate(capital strain) si nu au fost respinsi, culmea nu? numai ca sunt tehnici mult mai inventive, amanarea ar fi una dintre ele!

Comments are closed.