Exemplu de credibilitate

Cata credibilitate poate avea un articol despre cresteri salariale in care este inserata o poza cu Nokia? O aluzie ieftina la Jucu. Standard.ro se pune sa vanda inghetata la eschimosi?

credibilitate

Link

, , , , , , , , , , ,

8 Responses to Exemplu de credibilitate

 1. Andrei Monciu 11/03/2008 at 12:10 pm #

  Nu zic ca nu-i posibil, fiindca avem anumite companii pe aici prin Vest, deci unele job-uri pot fi platite mai bine. Ar fi fain sa creasca si Oradea mama lui de oras sa ne dezvoltam si noi.

 2. Army 11/03/2008 at 12:20 pm #

  Au cresteri salariale peste Bucuresti, trust me, surse sigure. Si mai sigur este faptul ca Oradea a ramas in urma din acest punct de vedere. Din cauza ca suntem condusi de niste ierbivori, si investitiile straine se lasa asteptate. Lasa ca vine Ilie Bolojan la Primarie si face ordine!

 3. The Fan 11/03/2008 at 1:00 pm #

  [offtopic] Daca Bolo va face la Primarie ca la Prefectura, vom avea toti de castigat [/offtopic]
  [ontopic]Tine cont ca nu scrie nimic de Bihor! Desi se aduna si aici (incet dar sigur) investitorii straini (Hanil, Celestica, etc). Poate autorul articolului se referea la faptul ca prin provincie viata este ceva mai ieftina, deci comparativ (cand vine vorba de subzistenta) poate stam mai bine decat capitala…

 4. vasi 11/03/2008 at 2:14 pm #

  Care Hanil, care Celestica?
  Daca vor trebui sa plateasca salarii mai mari (momentan se castiga maxim 500 Ron net – fara ore suplimentare), firmele astea isi vor lua jucariile si vor pleca in Moldova, Ucraina, China..
  Nu cu astfel de firme o sa se dezvolte Oradea.
  Celestica e de 3 ani in Oradea si nu se vede nimic. Au facut o tura de concedieri mascate deja (cateva sute de oameni au ramas pe drumuri in urma cu un an) dar nimeni nu a comentat despre asta la vremea respectiva.
  Hanil e in coada de peste – daca nu primesc terenuri si facilitati pleaca.

  Ar trebui si primaria sa se implice mai mult. Adica daca tot le acorda facilitati, terenuri, etc.. sa-i oblige sa ofere macar salarii decente.
  La ce bun sa avem investitori daca ei vin doar ca sa exploateze populatia din zona si resursele orasului.

  Decat asa, mai bine NU!

 5. candid 11/03/2008 at 6:43 pm #

  Daca produsul este vandut adecvat, onorabil ii ok, ma scarbesc in schimb chestiile ieftine, serios, ma apuca nervii!

 6. papuravoda 11/03/2008 at 6:44 pm #

  Sal, mie imi plac cei de la nokia, dar imi displac reclamele, cum facem?

 7. belial 11/03/2008 at 11:05 pm #

  Il vrem pe Bolo !!! :D
  Degeaba vin investitorii fiindca nu-s prosti sa dea salarii europene. Vin aici tocmai pentru ca stiu ca o sa dea salarii extrem de mici.
  Din pacate Oradea este un oras de consumatori si prea putin de producatori.

 8. Andrei Monciu 12/03/2008 at 9:35 am #

  Nu cred ca le-a dat prea multe facilitati, daca le dadea facilitati Nokia nu mergea la Cluj, fiindca prima data a fost la Oradea si nu le-a convenit ce au zis astia cu taxe si prostii. Clujul le-a oferit scutiri mai k si au fost atrasi cei de la Nokia. De ce la Cluj se poate si la noi nu? Nu degeaba sta Clujul asa de bine cu rata somajului…