Bloggeri cu atitudine… la Wal-Mart

Imi cer scuze pentru titlul lipsit de originalitate (nu e gata cafeaua).

Pe scurt, gigantul Wal-Mart a deschis un blog.  S-au consultat si cu bloggeri de la Huffington Post, au ajuns la concluzia ca e bine sa dea liber exprimarii si sa nu mai cenzureze opiniile consumatorilor.

Sursa: Bnet

Unde vreau eu sa ajung… Neogen s-a prins… “da` ei e cu netu` deja”, mai stiu cateva firme din Oradea care si-au facut bloguri orientate catre consumator (salut Jumpeye, Proges & Utopium).

Pe cand Real, Flamingo, Metro, Billa etc? (Am tarife flexibile) Sau la noi merge doar ce merge la spanioli?

, , , , , , , , , , , ,

9 Responses to Bloggeri cu atitudine… la Wal-Mart

 1. candid 05/03/2008 at 4:30 pm #

  Tati, cei care cunosc stiu, inca se subestimeaza puterea online, nu crezi?

 2. Andrei Monciu 05/03/2008 at 6:33 pm #

  Daca ai bani de impartit….ii putem imparti daca vrem ;)

 3. papusharu 06/03/2008 at 1:26 am #

  Salutari de la Jumpeye, totusi noi nu avem bloguri orientate pe consumatori, ci bloguri tematice, sau orientate pe tipuri de consumatori, dar nu pentru a le vinde un anumit produs, dar pentru ca in noua era a marketingului permisiv ai voie sa vinzi un lucru numai acolo unde clientul se asteapta sa-l gaseasca.

  Oradeanule, cand ne vedem la o discutie la noi la Jumpeye? Mi-a zis andrei si candidul ca-atzi povestit… Poate vi la o cafea la noi sa facem nitzelush schimb de experientza :)

 4. Oradeanul 06/03/2008 at 8:43 am #

  Mda, e complicate cu marketingu` ista :)
  Curand :)

 5. Andrei Monciu 06/03/2008 at 2:01 pm #

  Oradeanule, daca vii la cafea adu lapte te rog ca ii pe terminate :)) Oricum eu salut initiativa celor de la Wal-Mart. Daca are omul de comentat frate da-i dreptul sa comenteze cat poate, nu de altadar macar inveti ceva de acolo.

  PS, bine explicat papusharule

 6. candid 06/03/2008 at 2:56 pm #

  Asa zici tu Andrei, n-ar fi rau, io vreau o cafea, hai ca iti fac cinste!

 7. blinder 08/03/2008 at 12:52 am #

  “Pe cand Real, Flamingo, Metro, Billa etc?” fratica tu nu stii k aia is fani Orwell? OBEY! Ignorence is power! Come 2 us! Big Brother is counting ur money :)

 8. ByREV 08/03/2008 at 10:05 am #

  Cu siguranta vom vedea in maxim 3 ani si bloguri pentru kaufland, billa, etc… insa trebuie sa le dai timp de decizie si analiza. Ideile astea trebuie sa treaca printr’o “comisie ministeriala” apoi merg mai departe ;) !!!
  Uite spre exemplu emag, are un forum, deci e un pas unde cumparatorii’si pot spune opiniile … bla bla bla. Deci se poate si in romania insa multi inca se cred in epoca ziarelor si televiziunii.