Bloggeri cu atitudine… la Wal-Mart

Imi cer scuze pentru titlul lipsit de originalitate (nu e gata cafeaua).

Pe scurt, gigantul Wal-Mart a deschis un blog.  S-au consultat si cu bloggeri de la Huffington Post, au ajuns la concluzia ca e bine sa dea liber exprimarii si sa nu mai cenzureze opiniile consumatorilor.

Sursa: Bnet

Unde vreau eu sa ajung… Neogen s-a prins… “da` ei e cu netu` deja”, mai stiu cateva firme din Oradea care si-au facut bloguri orientate catre consumator (salut Jumpeye, Proges & Utopium).

Pe cand Real, Flamingo, Metro, Billa etc? (Am tarife flexibile) Sau la noi merge doar ce merge la spanioli?

8 thoughts on “Bloggeri cu atitudine… la Wal-Mart”

  1. Salutari de la Jumpeye, totusi noi nu avem bloguri orientate pe consumatori, ci bloguri tematice, sau orientate pe tipuri de consumatori, dar nu pentru a le vinde un anumit produs, dar pentru ca in noua era a marketingului permisiv ai voie sa vinzi un lucru numai acolo unde clientul se asteapta sa-l gaseasca.

    Oradeanule, cand ne vedem la o discutie la noi la Jumpeye? Mi-a zis andrei si candidul ca-atzi povestit… Poate vi la o cafea la noi sa facem nitzelush schimb de experientza 🙂

  2. Oradeanule, daca vii la cafea adu lapte te rog ca ii pe terminate :)) Oricum eu salut initiativa celor de la Wal-Mart. Daca are omul de comentat frate da-i dreptul sa comenteze cat poate, nu de altadar macar inveti ceva de acolo.

    PS, bine explicat papusharule

  3. “Pe cand Real, Flamingo, Metro, Billa etc?” fratica tu nu stii k aia is fani Orwell? OBEY! Ignorence is power! Come 2 us! Big Brother is counting ur money 🙂

  4. Cu siguranta vom vedea in maxim 3 ani si bloguri pentru kaufland, billa, etc… insa trebuie sa le dai timp de decizie si analiza. Ideile astea trebuie sa treaca printr’o “comisie ministeriala” apoi merg mai departe 😉 !!!
    Uite spre exemplu emag, are un forum, deci e un pas unde cumparatorii’si pot spune opiniile … bla bla bla. Deci se poate si in romania insa multi inca se cred in epoca ziarelor si televiziunii.

Leave a Comment

Discover more from Oradeanul.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading