Bloggeri cu atitudine… la Wal-Mart

Imi cer scuze pentru titlul lipsit de originalitate (nu e gata cafeaua).

Pe scurt, gigantul Wal-Mart a deschis un blog.  S-au consultat si cu bloggeri de la Huffington Post, au ajuns la concluzia ca e bine sa dea liber exprimarii si sa nu mai cenzureze opiniile consumatorilor.

Sursa: Bnet

Unde vreau eu sa ajung… Neogen s-a prins… “da` ei e cu netu` deja”, mai stiu cateva firme din Oradea care si-au facut bloguri orientate catre consumator (salut Jumpeye, Proges & Utopium).

Pe cand Real, Flamingo, Metro, Billa etc? (Am tarife flexibile) Sau la noi merge doar ce merge la spanioli?

8 thoughts on “Bloggeri cu atitudine… la Wal-Mart”

  1. Salutari de la Jumpeye, totusi noi nu avem bloguri orientate pe consumatori, ci bloguri tematice, sau orientate pe tipuri de consumatori, dar nu pentru a le vinde un anumit produs, dar pentru ca in noua era a marketingului permisiv ai voie sa vinzi un lucru numai acolo unde clientul se asteapta sa-l gaseasca.

    Oradeanule, cand ne vedem la o discutie la noi la Jumpeye? Mi-a zis andrei si candidul ca-atzi povestit… Poate vi la o cafea la noi sa facem nitzelush schimb de experientza 🙂

  2. Oradeanule, daca vii la cafea adu lapte te rog ca ii pe terminate :)) Oricum eu salut initiativa celor de la Wal-Mart. Daca are omul de comentat frate da-i dreptul sa comenteze cat poate, nu de altadar macar inveti ceva de acolo.

    PS, bine explicat papusharule

  3. “Pe cand Real, Flamingo, Metro, Billa etc?” fratica tu nu stii k aia is fani Orwell? OBEY! Ignorence is power! Come 2 us! Big Brother is counting ur money 🙂

  4. Cu siguranta vom vedea in maxim 3 ani si bloguri pentru kaufland, billa, etc… insa trebuie sa le dai timp de decizie si analiza. Ideile astea trebuie sa treaca printr’o “comisie ministeriala” apoi merg mai departe 😉 !!!
    Uite spre exemplu emag, are un forum, deci e un pas unde cumparatorii’si pot spune opiniile … bla bla bla. Deci se poate si in romania insa multi inca se cred in epoca ziarelor si televiziunii.

Comments are closed.

Discover more from Oradeanul.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading