Last day of a nine to five

Adica azi e ultima zi de lucru. Poate ultima zi cand lucrez pentru altcineva decat pentru mine.

Am fost sa predau laptoapa si telefonul de serviciu cat si alte accesorii. Sa mananc ultimul corn si sa beau ultima cafea cu cei pe care de acum inainte ii voi numi “fosti colegi”. Oameni destepti, cu idei dar care nu sunt bagate in seama. Pacat ca unii oameni sus pusi nu indraznesc sa progreseze si nu-i duce capul decat la distrugeri.

Si da, majoritatea au bloguri dupa plecarea mea 🙂

22 thoughts on “Last day of a nine to five”

 1. Nenea da inde meri 😐 apai si eu is in cautare de job am ceva part time da ii cam…. nashpa 😐 eu ma gandesc ca te bagi pe blogosfera sa rupi 😀 blogurile in 2 asa da :D.
  Tu stii ce faci 😀 tata :>

 2. mai suntem cativa pe aici, dar avem noi grija sa le stingem becu’…cu un pic de ajutor de la tine, Oradene :))
  stim ca poti si ca vrei
  ce zici? 😛

 3. e un cliseu faza asta ca un blogger isi schimba locul de munca mai des decat un “non-blogger”? am sesizat fenomenul asta cam des prin blogosfera

 4. Probabil ca cea mai usoara explicatie ar fi ca bloggerii (care au ales sa se exprime liberi) nu pot sa inghita toate rahaturile sefilor in felul cum cei non-bloggeri pot 🙂
  Probabil avem tolerantza mica la prostie.

 5. …jobul, poate ca cea mai faina chestie e atunci cand poti sa iti alegi slujba, daca te nasteai cu vreo 100 de ani in urma, cel mai probabil, ai fi fost dat in ucenicie la cinvea, parintii ar fi hotarat pt tine, sa fii laptar, pitar, bacan, cizmar, bine ca esti blogar!

 6. Acuma sincer imi pare rau k te`am bagat (pe tine si pe juma din FaraSens) in Tzara IMpresiilor 🙁 ma consolez cu doar cu gandu ca pe atunci avem toti o companie placuta la asa zis`u loc de munca si k am ramas uniti no matter what! acuma tre` doar sa ne uitam la partea buna a lucrurilor : “Mai rau k acolo no sa ne fie!” copyright o shefa mult prea buna! :))

Leave a Comment

Discover more from Oradeanul.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading