Acum 2 ani… (insemnare aniversara)

Eram un kid cu o idee care s-a imprumutat ca sa-si mai ia un domeniu. Acel domeniu era Oradeanul.com. Al doilea domeniu pe care-l detineam. Un kid care nu se gandea cate o sa invete, cati bani si prieteni isi va face, pe unde si cu cine va merge, cu cati o sa ajunga sa se certe si cate amenintari va primi din cauza ca scrie ce-l doare. Pe atunci nu stiam ca adevarul doare cel mai tare.

Acum 2 ani scriam de pe calculatorul meu cumparat in rate. Voiam un aparat foto si m-am bucurat foarte mult cand mi-am luat o sapuniera Canon care costase mai mult decat salariul meu pe o luna. Am tras 3 luni ca sa mi-l permit. Am schimbat 3 locuri de munca de atunci si cred ca de fiecare data mi-am dublat venitul. Am evoluat si m-am raportat la cei cu care impartaseam chestii in comun. Eram deja un blogger!

Nu are rost sa spun ce-am mai facut, aproape totul se afla insemnat. Cel mai mult pretuiesc prietenii facuti si cunostintele dobandite. Vom vedea daca anii de blogging valoreaza mai mult decat o facultate, nu Bobby?:)

Acum am xx site-uri si gazduiesc alte ~50. Si nu ma opresc aici. Am pus 20KG in plus si am vazut amatorism la cel mai inalt nivel in trusturile de presa din Oradea. Prin urmare sunt un blogger cu greutate 🙂 Am 70 de kilograme deci nu bloggez de foame:)

Va spun intr-o luna care a fost cel mai frumos cadou primit la aniversarea a 2 ani de Oradeanul. Intru in Beta 0.2 si revolutia abia acum a inceput:)

Simbolic, ascult Bruiaj Mintal – Rezistam dupa 2 ani…

Si inca una, Ciuraru – Material Puternyk

[MEDIA=8]

22 thoughts on “Acum 2 ani… (insemnare aniversara)”

 1. Felicitari si sa blogaresti in coninuare,….iar alea 20 de kg sa scai…. vrem ca imaginea blogarilor sa fie ca pompierii din america…sexy :)) 😀

 2. La Multi Ani moshu…si articole la fel de interesante. Valoarea unui om se poate masura atat din numarul prietenilor dar mai ales din numarul celor care te invidiaza, de barfesc si iti vor raul. Ma bucur ca am avut ocazia sa te cunosc. De un lucru poti sa fi sigur, eu iti voi veni in ajutor atunci cand vei avea nevoie, momentan insa eu sunt cel care vine si iti cere ajutorul iar pentru asta iti sunt recunoscator.
  Bafta mosh si mult succes pe viitor.

 3. La multi ani si sa continui tot asa. Amenintarile sunt chestii de la oameni slabi iar tu cu oradeanul ai deja greutate. Asa ca n-ai de ce sa te lasi intimidat 😛

 4. La multi multi muuulti ani ! Oh! father of blogs, we need you to teach us, show us how it’s made 😀
  Frumoasa perioada aceasta din ultimii doi ani cu multe evenimente si lucruri interesante, sa speram ca si urmatorii ani vor fi la fel de benefici.

 5. Jos Clopu! vezic a si Bruiaj Mintal rezista cu un album de 2 ani de zile, sta la mine acasa si tre sa trag eu de ei.

 6. Bai sa-mi trag una. Grasule… nu stiam de ce nu mai vorbesti cu mine. Acum ca esti milionar si grasut, nu mai bagi copii de mingi in seama.

  La multi ani.

 7. Ai facut in 2 ani mai mult decat am facut eu in 6, asa ca felicitari si la mai mare 😉

  Numai bine si bafta cu toate proiectele 😉

Leave a Comment

Discover more from Oradeanul.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading