A fost BlogParty

Si detaliile mai picante le gasiti aici.

Mie mi-a placut in Casa Piratilor (fac si oleaca reclama) unde se poate manca foarte bine. Nu am facut poze la mancare pentru ca eram prea ocupat s-o mananc. Mici la metru cu cartofi prajiti – 19 lei – si jumatate a trebuit sa-i iau la pachet ca nu am mai putut “sa balotez” desi nu am mancat de dimineata.

Dupa asta am mers in Joy ca sa “ne hidratam”, multumesc celor care au facut show 🙂

12 thoughts on “A fost BlogParty”

  1. fac si eu reclama ..ca merita sincer ..a fost prima data cad am fost la Casa Piratilor si cu incredere spun ca AM SA MAI MERG ! In primu rand ca dau mancare buna, in al doilea rand ca dau mancare multa si in al treilea rand , avand in vedere cat de buna si multa e , si pretul e bun 😀 + ca si arata bine ..ma rog ..e destul de interesant interiorul
    Ce nu mi-a placut in schimb(ca sa fie treaba treaba) a fost ca tanti ospatara se misca cam greu si ba avea ba nu avea tigari.

  2. Foarte tare poza :))) Nici nu cred ca puteai gasi una mai potrivita, el a fost cel mai “hidratat”?:P Mi-ai facut pofta de mancare trebuie sa dau si eu pe acolo, ii pe calea aradului pe undeva?
    PS cu cat tii mai foame si nu mananci mai mult cu atata poti manca mai putin, ciudat stiu, dar asa este

  3. Mai candid sincer si eu m-am gandit la asta :), nu ar fi stricat nsite cartofi pai si mititei, si niste prieteni noi nu pot refuza niciodata, si eu vreau data viitoare.

    PS Oradeanule ai zis ca esti “self employed” mai scrie pe blog, sa vedem ce se mai intampla prin oradea asta care sa ne intereseze 😉

  4. Andrei, oradeanul asta nu stiu ce face, da nu mai baga pe foc, cum facem ? are cineva numarul lui de telefon sau macar id-ul de messinger , eu am lemne destule, numa sa aduca cheita de la soba!:))

Leave a Comment

Discover more from Oradeanul.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading