Mircea Badea are mintea ingusta

Mircea Badea are putza mica si mintea ingusta.

E bine ca totusi ma viziteaza, imi mai face si el bani si d`aia n-o sa apuc pensia, n-o s-o mai vreau, o sa fiu prea ocupat sa-mi conduc Hummeru` in Fiji. Zoso, te bagi si tu la combinatie?

Dovada: IP de la trustul motanului

Mircea Badea are putza mica

Chiar trebuie sa amintesc? Mircea Badea mi-a furat o poza de pe BLOG!

P.S: this will rank well…

P.S2: Vad ca ti-ai schimbat si numarul de telefon, n-am putut sa dau de tine ca sa-ti recomand un doctor bun pentru boala ta mentala.

P.S3: Si nu banez ip-ul de blog pentru ca dau si ratatilor dreptul de a admira bannerele

10 thoughts on “Mircea Badea are mintea ingusta”

 1. Mi se pare evident din moment ce dupa IP-ul ala s-a inceput sa se injure la mine pe blog incepand cu articolele despre Mircea Badea si traceroute-ul duce la Antena 🙂
  Mai multi care au scris de Mircea Badea au fost injurati de cineva cu acel IP.
  E clar, e un complexat mic.

 2. Ip-ul ăsta apare cam de fiecare dată după ce un blogger se ia de curul lui Voiculescu sau de buzele umede ale lui Badea sau de ambele în același post. Acu’ că n-o fi el și-o fi un alt papagal din antena… i don’t give a fuck. Ideea e că și eu ca și mulții alții avem o grămadă de comentarii de la personajul de mai sus.
  Åži-apropos de looser, azi eram cu tv-ul deschis și butonam pe-un server remote. Am descoperit că încep să am o ușoară stare de greață și să-mi pierd concentrarea dacă vorbește Badea pe fundal. În ritmul ăsta o să fie bun pe post de laxativ. Oricum în meseria lui e obișnuit cu cururile.

 3. @Oradeanul: Intra frate pe irc, cauta 5-6 baieti dinastia cu 3-4 tunuri, scoate-i la o bere si o cafea in oras sa aibe grija putin de coaja aia de ip de rds :))))
  Da-i in saracie de distrusi, sa se invete minte sa nu mai fure munca altuia.
  Comunistii astia obositi habar nu au cum e sa stai 3-4-5 ore cu photoshop-ul deschis.

Comments are closed.