De revel si dupa

Nu am fost nicaieri de revelion. Am stat acasa cu prietena. Am ascultat Prodigy. Am uitat ca ei sunt Live in Sibiu.

Nu sunt un singuratic (desi de multe ori as vrea sa fug in munti), un paria, un pisoi lasat pe afara de la petreceri. Am doar astm de pe la vreo 3 ani jumate, chestie combinata cu o alergie care nu i-ar fi permis organismului meu sa respire pasiv tutun la o petrecere. Nu fara urmari grave cel putin.

Puteam sa sarbatoresc intrarea in noul an impreuna cu fara-sens, Alex Ardelean si Rece de la Bruiaj Mintal dar nu a fost sa fie. Poate data viitoare.

Visurat m-a sunat ca sa-mi ureze impreuna cu Denisuca un “La multi ani!”. Cand am vazut ca suna telefonul am crezut ca sunt prin zona orasului si ca putem bea o bere ca sa sfintim anul.

Dimineata cand m-am trezit am rasturnat paharul de sampanie pe routerul wireless (un asus WL500g Premium) care prin miracol a supravietuit. Colac peste pupaza, cine-si mai reinstaleaza sistemul de operare in 1 Ianuarie? Aia carora le crapa, adica eu. Daca mai punem si un laptop care se stinge (pentru prima oara in viata lui) in timp ce vreau sa-l instalez si se incapataneaza si nu mai porneste… I-am dat un morcov la magar (am scos bateria si am pus-o inapoi) si s-a rezolvat problema.

In 3 ianuarie am dat pur intamplator pe un forum de un vechi prieten. Cel care scria primul blog strain care-l citisem frecvent. Asta era inainte cu vreo 2-3 ani. Isi mai aminteste cineva de Subnixus? Scrierile lui m-au impulsionat, motivat, mi-au dat resursele ca la doua saptamani dupa un schimb de mailuri sa se nasca Oradeanul. Asta era in urma cu aproape doi ani. Vroiam doar sa impartasesc cu voi bucuria regasirii cu unul din mentori. Da, inca are bloguri si nu numai. Altele, pe mai multi bani. “The end of a nine to five” apuse si el.

—Cel mai personal, pasional  post din ultima vreme—

2 thoughts on “De revel si dupa”

  1. Nu mi-am reinstalat sistemul chiar pe 1 ianuarie.. doar pe 2 ianuarie cand la orele 8:30 maretul W2K Pro a intrat in coma albastra, am incercat resuscitarea acestuia prin toate metodele posibile pana pe la pranz cand am cedat nervos si am trimis C: in vidul absolut.

    P.S. – XP a ajuns intr-un final sa se instaleze si la mine acasa.

Leave a Comment

Discover more from Oradeanul.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading