Contrastonline e tare… doar in gura

Cu dedicatie pentru cei care trag tzepe pe www.

Poate cei care platesc bani grei pe publicitate la contrastonline (un portal wannabe de oradea) vor sa stie si pentru ce platesc. Sunt niste date pe care contrastu` nu le face publice, vizitatori, pageviews… dar pretind reclame de milioane.

S-au laudat acum ceva timp ca au batut site-ul Jurnalului Bihorean (Bihon) si ca ar fi cel mai mare portal bihorean de stiri. Aiurea! S-au laudat si nu au facut datele publice, niet vizitatori sau vizionari. Fara date de pe analytics, traficro sau macar un sitemeter… Si Oradeanul are trafic mai mare ca Yahoo! Dar nu vreau sa va arat! Ma credeti pe cuvant, da?:)

Totusi sa facem niste date de pe Alexa publice:

Contrast Online

Contrastonline – albastru, Bihon – rosu, Oradeanul – verzui deschis

“Marele portal bihorean” mai are de lucrat pana sa ma ajunga! Si eu sunt doar un pitic! Sa mai vorbim de Bihon care are de 20 de ori vizitatorii lor?:)

Deci, dragi contrastonlainieni, ciocu` mic! Cu ocazia asta sper sa vada si cei care va platesc reclama adevarata valoare a portalului vostru.

Pe scurt, conform statisticilor nu existati, conform Alexa.com… sunteti o nulitate.

(Nu am nicio treaba cu redactorii sau fotografii care lucreaza acolo, sunt sigur ca majoritatea sunt oameni care-si fac bine treaba)

14 thoughts on “Contrastonline e tare… doar in gura”

 1. E limpede ca cei de la contrast incearca sa-si faca loc pe piata prin orice mijloace dar e si mai dureros e faptul ca au muscat-o cei de la bihon care au schimbat look-ul site-ului ca sa semene cu “rivalul” contrast care parea sa le sufle-n ceafa.
  Daca pana nu demult exista un site cat de cat (bihon) unde sa citesc stiri locale, acum avem doua site-uri care se bat pentru suprematie in detrimentul celor ce le vizitau ca sa se informeze, si au reusit sa devina locul de intalnire al pustilor cu hormoni in fierbere si excitati ca se vad in poze prin cluburi sau party-uri liceene.

 2. Oradeanule ai dreptate, ContrastOnline e facut doar ca sa fie cine sa urle online din partea unor oameni de afaceri. Nu spun a cui, spun doar ca ce bun ii laptele friss.. 🙂 prietenii stiu de ce.

  @Vasi, siteul nu seamana nici pe departe cu Bihon, nici calitativ nici din punct de vedere al imaginii. Designul era de mult online pe alte siteuri ale lor (daca te uiti in sitemapul lor).

  Dar daca Bihon nu se misca cum trebui multi vor musca din traficul lor. Dar todeauna e loc de mai bine. Sa fim sanatosi

 3. Auzi nene….o intrebare…da’ sa nu dai cu paru’. Sigur nu se citeste invers graficul ala? 😀 Poate asa se explica locul intai cu coronitza ocupat de ContrastOnline. 😀

 4. @ZeNeSeu cu cine ai facut mate?:) un grafic se citeste de la stanga la dreapta, de jos in sus. In plus ai sus site-urile scrie, fiecare cu culoarea reprezentata in grafic. Tinand cont ca jos graficul are valoarea 0, iar sus e 0.01 (0.01>0) poti vedea ca linia aia rosie (bihon.ro) este mai mare decat linia aia verde (oradeanul.com) care la randul ei e mai mare decat cea albastra (contrastonline.ro). Deci graficul este 100% bun 🙂

 5. @ netics:
  Da, arata o tendinta, dar totusi da o idee generala despre traficul unui site. (Spune mult despre eficienta reclamelor din tramvaiele oradene: contrastonline a fost – si poate mai este – promovat la greu prin LCD-urile urlatoare din tramvaie, totusi n-a ajuns in topuri…)

 6. @RDragos Stimabile, char asa subtila a fost intrebarea incat nu s-a vazut ironia?…sau cum vrei sa-i mai zici 😀
  P.S. Stiu sa citesc un grafic 😛
  Stima si respect.

 7. Mda… cica CO, ca doar asa isi spun ei… trafic mai mare decat BIHONU’… asta am auzit-o si eu, dar nu am crezut… am fost poate printre putinii care nu au crezut… intr-un final… cine se ocupa de administreara CO-ului!? AlienMedia:))?… patetic…

 8. Maaaa…..ce site beton. Cum scrii ceva ce nu e cum spun ei, cum dau ban la IP. Apoi ameninta ca te dau in judecata….. Metode de securisti si articole bune de Cantarea Romaniei(sau a Laptariei)

Leave a Comment

Discover more from Oradeanul.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading