Barcutele lu` Mircea Badea se scufunda

Cei care ati vazut aseara emisiunea lu` Mircea Badea ati vazut un om trist (sau o fetitza) care plangea dupa fabrica lui de chibrituri. Un om care si-a ars papilele gustative (cu chibriturile din dotare) si nu mai simte gustul fundului de motan ce-l linge, nu-mi pot explica in alt fel pofta cu care o face. Un om matur (vorba vine) care inca are afinitate pentru barcutele de hartie pe care insa nu stie sa le confectioneze.

Aseara a intrat iar cineva cu IP-ul “81.196.216.97” si a injurat (nu te mai obosi, nu-ti apar comentariile). Un simplu traceroute va spune ca ip-ul apartine si trece prin Antene (un post de televiziune al trustului “Infect”).

O cautare pe google a IP-ului va duce spre o pagina traficro unde sunt afisate rezultatele (cautarilor si ip-urile de unde s-au facut) de modele de barcutze.

Bineinteles, cei cu IQ-ul subunitar, incapabili de a face conectiuni neuronale vor spune ca a fost Batman!

Link 2

13 thoughts on “Barcutele lu` Mircea Badea se scufunda”

  1. o0o0o0da…incepe sa-mi placa…saracu mirciu trage iar chiulu de la fapte inteligente….sa fie audientza? :-/

  2. oooo tu esti mirceaa da imparate, auzi mircea esti un prost si jumatate :))) MWHAHAHA Antenele SUCKS :-& bleacs daca as avea cateva rachete direct in toate Antenele :)) ar merge :)) MWHAHAHAHAHAHAH >:)

  3. Badea sucks. Tipul incearca sa fie funny in emisiune dar nu prea ii iese. Plus ca are accentul, zicalele si gesturile alea tipic bucurestene pe care noi ardelenii am ajuns sa le indragim atat de mult… Eu zic ca zilele lui Badea in TV sunt numarate. Cand va da chix cu emisiunea nu-l va mai lua nici dracu’.

  4. Dupa ce am cautat prin spam am descoperit ca am primit injuraturile de la acelasi IP antenist!

    L-am rugat pe Oradean sa publice mizeriile pe care le-am primit, ca sa afle lumea ce fel de oameni navigheaza pe net din Antena… pt ca mi se pare inadmisibil sa lucrezi intr-un trust de presa si sa reactionezi in halul asta de primitiv la niste comentarii facute (ma refer la cazul meu personal) care nu contineau injuraturi sau jigniri, ci doar o parere personala.

  5. daca cineva ti-ar injura pe blog fara motiv nu cred ca ti-ar placea, mai ales cand vine de la cineva care are pretentii de om cult si inteligent

Comments are closed.