Banci, servicii, pensii private si online

De tipele dragute de la ING care-ti zambesc de fiecare data cand mergi sa le intrebi cate ceva, am mai povestit. Ca folosesc exclusiv ING pentru platile online, probabil ca stiati deja, cel putin cei apropiati mie.

Pentru mine, un IT-ist mereu aflat in miscare, timpul e foarte pretios, de aceea imi alimentez contul de la bancomat dupa ora 6 PM. Nu e coada, nu-mi sufla nimeni in ceafa. Da, VISA-ul merge si la Paypal si inca nu mi-a fost refuzat nicaieri, nici in Ungaria, nici cand am platit pe net la diferite companii. Sunt un shopping freak (unul din cele mai mari hobby-uri ale mele e shoppingu`) si probabil ca daca nu as avea si homebanking as uita unde si cat platesc.

Si pensia privata tot la ING am semnat-o inca de anul trecut. Doar pentru ca ei pun accent pe “customer service”. Ca nu ma simt ca “urmatorul” cand ma duc la sediu, ca nu sunt trimis in “neamurile mele” (cum se intampla la altii) pentru ca am indraznit sa le folosesc serviciile.

Eu nu stiu ce-o sa fac cand ies la pensie, sunt prea nebun si prea tanar sa ma gandesc la asta acum, dar nu toti sunteti ca mine. O fi si in toata treaba asta cu pensiile private o siguranta. “Chestia” zilei e ca as putea afla cum o sa arat la 70 de ani. Tot de la ING.

Tu ce-o sa faci la 70 de ani?

P.S: mai sunt doar doua zile in care TU poti alege, dupa 17 ianuarie vei fi “plasat” in mod aleatoriu unui fond de pensii

2 thoughts on “Banci, servicii, pensii private si online”

Comments are closed.

Discover more from Oradeanul.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading