Previziuni (astrale) 2008

Am alcatuit iar o lista cu ce prevad pentru anul 2008. Previziuni (astrale) 2008:

-Daca anul trecut am zis ca Iliescu isi face blog (si si-a facut), in 2008 Ion “Ilici” Iliescu va intra in puscarie (probabil pe viata) pentru faptele comise inainte si dupa `89. Il urmeaza Dan Voiculescu pentru alte porcarii. Angajatii Antenelor tot nu si-au facut toti blog.

-Trilulilu intrece in trafic.ro pe Neogen si pe Acasa, ajungand cel mai vizitat site romanesc.

-Didi (PR-itza Neogen) isi face blog. Vazand cat de bine se castiga din asta, ea pleaca de la salariul mic de la Neogen pentru a-si incerca norocul ca bloggeritza.

-Bloggerii se imbogatesc urat de tot in acest an. Eu si Bobby Voicu ne vom intrece in Veyroane pe pistele aeropoartelor personale. Vali Petcu va tine scorul din elicopter. Didi va da startul.

-Romanii nu mai joaca la Loto 6 din 49, in schimb isi fac toti bloguri in speranta ca vor castiga ceva. Trebuie sa recunoastem ca au sanse mai mari asa, industria de Gazduire Web va ajunge cea mai profitabila industrie din Romania. Cu toate astea Claus e un idiot si da faliment pentru ca nu se stie comporta cu clientii.

Arhi ajunge moderatorul unei emisiuni despre bloguri si politica la Pro TV, emisiune difuzata la ora de maxima audienta. Succesul lui este cu atat mai mare cu cat s-au introdus in dictionarul limbii romane cuvinte ca: pula, pizda, coaie. Cu banii castigati el va cumpara postul de televiziune falimentar TVR1. TVR1 isi schimba numele in ArhiTV.

Piticu se recasatoreste. Fosta nevasta ii ia toata averea acumulata pana acum. Fara alta ocupatie, invata sa faca poze cu aparatul foto.

Visurat isi deschide trust de presa, Denisuca ajunge redactor sef la cea mai importanta revista online (despre blogging) din Romania. Mufica Usebeu este promovat la rangul de mascota a revistei.

-Alex Mihaileanu / Subiectiv se angajeaza la trustul de presa al celui mai sus mentionat.

Dan ajunge cel mai cautat designer de teme pentru wordpress din Romania.

Mircea Badea isi face blog. Degeaba. Dan Voiculescu nu are net in puscarie.

Nihasa isi deschide crescatorie de iepuri.

Gramokid castiga la RoblogFest pentru cel mai tanar blogger roman (care stie sa scrie).

-Gigi Becali se apuca de cantat. El dedica “Sugi pula tu cu Dan Voiculescu” lui Mircea Badea. Piesa ajunge cel mai auzit hit pe plajele din Mamaia.

Cristi Roman isi deschide restaurant chinezesc. Printr-un parteneriat cu nihasa, “Tai Rabbitul” ajunge specialitatea casei. Sarmalele cu carne de iepure ajung mancarea traditionala la romani. Micii din carne de iepure iau locul doi.

P.S: si daca totul vi se pare o gluma asteptati sa vedeti 🙂

15 thoughts on “Previziuni (astrale) 2008”

 1. 😛 da mnaoh :))) nu ii preaaa :)) preaa adevarat dar sa stii ca ii adevarat si acuma se vede 🙂 ca majoritatea o sa aiba blogurile lor si o sa 😀 scoata $$ frumosi asta ramane de vazut.

 2. Vrabia malai viseaza zise EU rautacios!

  Mi-au placut primele previziuni! In rest sunt SF-istice! Misto post! Va doresc un an nou, plin de realizari!!!

  Cu sarmalute multe si petrecareti la masa!

  Radu

 3. ” -Daca anul trecut am zis ca Iliescu isi face blog (si si-a facut), in 2008 Ion “Ilici” Iliescu va intra in puscarie (probabil pe viata) pentru faptele comise inainte si dupa `89. Il urmeaza Dan Voiculescu pentru alte porcarii. Angajatii Antenelor tot nu si-au facut toti blog. ” (DOAMNE AJUTA si FIE SA AI GURA AURITA!!!)

  A fost republicat “PLUGUSORUL” PENTRU FELIX:

  http://patriahotilor.blogspot.com/2007/12/plugusor-cu-dedicatie-pentru-tot.html

 4. Măi, tu ești un mic geniu!
  La mulți ani și vedem la anul, când om trage linie, ce a fost și ce nu a fost “pe bune”.
  De ce te-ai auto-discriminat? 😀 Tu ce faci în 2008?

Leave a Comment

Discover more from Oradeanul.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading