Masina de pompieri atacata de tigani

Citez: “O mașină de pompieri de la ISU Râmnicu Sărat a fost atacată cu pietre de mai mulți țigani din localitatea vrânceană Cornetu, pentru că autoutilitara a întârziat. Pompierii au fost chemați pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă aflată în construcție.”

Poate am eu probleme cu capul, poate-s eu mai prost, sa ma faca cineva sa inteleg de ce s-ar mai duce cineva data viitoare la ei sa-i ajute cu ceva, orice. Hai sa dau si eu un scuipat, sa le sting casa.

Acum injurati-ma ca-s xenofob si mergeti de le stingeti casa in timp ce ei va sparg capul cu pietre 🙂

Aici e link-ul la stire.

3 thoughts on “Masina de pompieri atacata de tigani”

  1. adevarul e ca si pompierii si ambulanta intarzie de multe ori prea mult dar sa faci asa ceva e de neiertat.. nici eu nu m-as mai duce a doua oara..

    aici nu e vb de xenofobie ci de prostia omeneasca

  2. Bun si sugestia ar fi sa mergem sa-i bombardam sau sa-i ciomagim?
    Sunt in totalitate de acord ca e o problema ca acesti oameni se comporta ca niste animale, insa ce facem noi? Le raspundem cu aceeasi moneda? Sau ii trimitem in desert?

    Care e sugestia ta, a voastra, legata de aceasta situatie nationala pe care o avem? Eu ce vad ca e de facut este ca noi, cei care am renuntat la aruncatul cu pietre si la folosirea batelor pentru a ne face dreptate, sa ne implicam direct in educatia lor… Adica acesti oameni au nevoie de ajutor nu de bate pe spate… nu cred ca scriind drespre ei ca fiind animale si apoi a nu face nimic este o solutie care va rezolva aceasta problema…
    Asta e opinia mea…

Comments are closed.