Alien versus Predator 2 Requiem – primele 5 minute

In 25 Decembrie se lanseaza Alien versus Predator 2 Requiem (mai multe informatii despre lansare in diferite tari).

Romania va trebui sa astepte pana nu stiu cand, ca asa e la noi. Dar de asta sunt torrents, unii dintre noi il vor vedea intr-o saptamana.

Sirg nu se arata prea incantat de film. Eu am fost un fan al seriilor Alien si Predator de cand eram mic si ma bagam sub plapuma de frica. Am pus chiar mana pe cartea Alien 4 inainte sa apara filmul (da, era o vreme cand nu citeam numai bloguri).

Anyway, enjoy!

[MEDIA=2]

16 thoughts on “Alien versus Predator 2 Requiem – primele 5 minute”

 1. Ai fost dur la faza cu cititul =)) …
  Nu-s moi “Predalienii” 😛
  Anyway … sper sa apara destul de fast o versiune calumea [nu neaparat DVD-RIP din prima :P] …

 2. e unu dintre filmele care merita vazute la cinema, chiar daca trebuie asteptat ceva mai mult dupa el. cel putin de cei care nu au hdtv-uri cat dulapu si sisteme audio bengoase 🙂
  eh…cu toate ca audienta din multiplex e mai mult formata din tarani plictisiti care comenteaza ca niste idioti si rad ca niste boi de-ti piere pofta sa mai admiri filmu. trista e situatia in tara asta..

 3. Daca o sa-mi placa o sa ma duc si la Cinema… dar ma deranjeaza ca la noi se lanseaza cand se plictisesc restul de ele.
  Tu din ce oras esti de aveti asa multi tarani in cinematografe?:)

 4. oradean sunt si eu 🙂 ma ai pe messenger, o sa-ti zic pe prv . in lotus am avut experiente neplacute. stiu, e greu sa te abtii sa nu vezi filmu downloadat pana apare in cinema.. da uneori merita

 5. Ma bucur ca n-ai vandut blogu`, sau e alt oradean aici? Faina schimbarea la tema.
  Cat despre AvP… subiectul si rasele sunt un pretext pentru un film genial, daca s-ar incerca construirea actiunii pe un fir de poveste macar, daca nu pe ceva interesant si inteligent gandit. Dar in schimb, subiectul e doar un pretext pt multa violenta si “actiune” ieftina. Un fel de “vandam” dar SF.
  Poate o fi fain si is io prost!

 6. Filmul sa speram c-o sa fie la fel de slab ca si primul. Dincolo de toate, nu fac baietii decat sa mulga 3 vaci de-odata, 1 seria Aliens, a doua Seria predator si a treia seria de jocuri AvP.
  Pacat ca nu reusesc sa faca mai nimic bun. Poate totusi, desi dupa numarul mare de alieni si predatori care apare in primele 5 minute nu se anunta a fi cine stie ce.

 7. filmu pare o continuare a primei parti
  abia astept sa apara la cinema
  totusi nu stie careva unde il pot gasi acuma???

 8. Daca asta e film misto at eu ma duc si ma spanzur de candelabru pe care nu il am :)) !! Cum zicea sirg … e doar un film plin de actiune de 2 bani .. efecte la fel … story line = 0

Leave a Comment

Discover more from Oradeanul.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading