Adio Siropel, nice guy – poate ultima insemnare pe 2007

Un playlist, pentru vecinii mei care s-au trezit la 7 dimineata in ZIUA DE REVELION sa bata jnitzele.
Photobucket
N-am decat 70W in camera. Dar parca la Prodigy se aude mai tare. Sa-mi spuna ei.

Sunt satul de Winamp, Yahoo Messenger si Firefox. De asta am inceput sa le inlocuiesc. Astia care le fac parca s-au tampit toti, astea folosesc din ce in ce mai multe resurse. Chiar nu vreau sa-mi iau Quad si 4 gigi RAM ca sa pot asculta muzica si sa-l injur pe blogatu in acelasi timp.

In alta ordine de idei vad pe zi ce trece cum originalul paleste in fata xeroxurilor, vedeam si pana acum dar poate nu am vrut sa realizez, mintea mea cu ochelari de cal nu putea accepta asa ceva. Asa ca JE se baga in mai multe proiecte comerciale din 2008. Vroiam sa inchei 2007 cu inima impacata ca nu m-am prostituat pentru trafic si alea alea. Totusi nu voi fi o curva, voi fi un gigolo. Va promit ca ne regasim chit ca veti avea nevoie de un ac de gamalie, o hartie igienica sau o insula in Caraibe. Imi pare rau ca nu pot scrie despre fluturasi si floricele in ultima zi din an, riiight!
Cu dedicatie pentru cei care beau pentru mine in 31 Decembrie.

Ciuraru – Imnu Bihorean

[MEDIA=4]

5 thoughts on “Adio Siropel, nice guy – poate ultima insemnare pe 2007”

  1. Eu am gasit un inlocuitor pentru Winamp, numit Apollo (eu am versiunea Windows, nu stiu daca are suport si pt restul). E un program cu amprenta mica, care face tot ce trebuie.. Nu mai stiu linkul.. cauta pe net apollo mp3

    A, si LA MULTI ANI

Comments are closed.

Discover more from Oradeanul.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading