Lectii de marketing pentru capseci

Multi dau din gura degeaba pentru ce s-a intamplat la Blogaria acum si  data trecuta. De obicei aia care n-au fost.

“Ati mers si v-ati imbatat ca porcii” – “Ce vrea neogen cu niste bloggeri?” – “Ati dat la ratze in piscina” – “Betivi ordinari”.

Neogen se pare ca a inteles ce altii (concurenta) n-au inteles. E mai usor sa duci niste bloggeri cu experienta  sa-i imbeti si sa socializezi cu ei, sa-i faci sa se simta importanti, sa-i tratezi de la egal la egal fara figuri pe cap ca “tu platesti” decat sa-ti angajezi ceva “expert” strain pe bani mai multi… lunar. Probabil “expertul” va ajunge la aceeasi concluzie. Poate e mai usor sa ai incredere in niste bloggeri care si-au ridicat pe cont propriu mici imperii, de multe ori cu mai mult trafic si influenta decat un ziar local. Niste mici intreprinzatori care iti vor spune in fatza “produsul tau suge, fa asta” in loc de “se poate si mai bine, tine-o tot asa, vorbim luna viitoare, contul meu este…”

Daca oamenii ce detin portalul  romanesc cu cel mai mare trafic au incredere in sfaturile unor bloggeri de ce n-ai avea si tu?  Pe internet toate se schimba mult mai rapid si daca nu te adaptezi mori. Probabil proiectele tale sunt deja pe moarte si esti prea disperat ca sa vezi ca te poti folosi de experienta altora care au reusit deja fara sa-ti spargi pusculitza pentru a cere sfaturi.

V-am pupat.

9 thoughts on “Lectii de marketing pentru capseci”

  1. Pai atunci explica-mi si mie, de ce singurul lucru care rezulta din postarile voastre pe bloguri indica ca ati baut, v-ati stricat somnul unul la altul, iar ati baut si ati facut mistouri?

    Lumea va judeca dupa cum va prezentati, daca voi prezentati doar ca v-ati imbatat si ati facut misto, ce alte concluzii sa traga?

  2. De aia am explicat, in plus, cine te duce pe gratis sa te tina in puf si sa-ti dea sa bei si sa mananci?:)
    Din cate stiu nu am castigat niciunu la loto 🙂

  3. Sau poate ati fost dusi pentru a crea o reclama buna celor de la neogen, asta dupa ce zoso i-a injurat o bucata buna de vreme.

Comments are closed.

Discover more from Oradeanul.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading