9 thoughts on “Help Mishu…”

 1. Au dreptate domnii motociclisti, dar numai in parte: asa cum sunt soferi inconstienti sau neatenti, tot asa sunt motociclisti la fel de inconstienti sau de neatenti.
  O sa spuneti ca masini sunt mai multe. E adevarat, dar din cati sofer sunt, 90% poate ca circula regulamentar, pe cand pentru majoritatea motociclistilor nu exista limite de viteza sau reguli de circulatie.
  Nu vreau sa supar pe nimeni dac consider ca pentru a fi respectat, trebuie sa respecti.

 2. Motociclistii din romania nu sunt altceva decat donatori de organe ambulanti. Habar n-au de legi, de bun simt…
  In fiecare noapte ii aud cum fac curse pe bulevard. Poate cand or fi mai putini isi vor pune si alte probleme mai serioase.

 3. Un mare LOL.
  “Tu de ce nu m-ai vazut?” – Ca veneai ca un cretin din spate, evident erai inconstient si nu iti dadeai seama ca facand sporturi extreme iti asumi niste riscuri, printre care si cel de a nu fi vazut si de a fi spulberat de un bou.

  Moartea nu e o intamplare, oricat de intamplatoare ar parea ea.

 4. @netics : si mersul pe strada poate deveni sport extrem, asta conteaza de tine. Cred ca nu ai inteles the point of this video… nu se refera … la bikerii .. care merg cu 200+ Kmph. Accidente se intampla si la 30 cu urmari destul de grave.

  @Kusi: Daca o sa vezi tu in TRAFIC pe cineva care merge cu 200 la ora.. te rog anunta-ne, pana atunci ne putem lipsi de comentarii care nu isi au locul.

Comments are closed.