Voi cu ce calatoriti? OTL Oradea o face iar de kko

In Oradea se calatoreste si cu mijloacele de transport in comun … dar se mai poate calatori si cu “altceva”.

Nu vreau sa stiu la ce se gandea cel care a setat “compostorul“.

Biletul s-a scumpit …probabil e taxa pe sex. In loc de organul genital mic al OTL Oradea acolo trebuia sa vedeti numarul mijlocului de transport.

Acum sa vedem cine ia “biletul” in fund pentru ca-si bat inca odata joc de calatori. De acum inainte o sa ne batem si noi joc de controlori? Le dam si noi pula? Autobuzul 18, e trist ca au mai citit asta pe biletul lor o bunica si nepoata ei in clasa a 7-a.

transport in comun OTL ORADEA

Mersi niculezz pentru poza (da, e proaspata, e de azi si nu e photoshopata)

12 thoughts on “Voi cu ce calatoriti? OTL Oradea o face iar de kko”

  1. nu mai pot de ras…:))) cum sa faci asa` ceva`n 07 ?? lwo`l…poza`i bestiala….esti tare sirop(chiar dak nu mi`ai pus biletu` la astra:))):P>:P:)) )

  2. hahaha…oradeanul, ca de obicei pe faza …ce sa mai zici? intre noi, baietii, ar fi fost o gluma buna, zic io…ceva de facut caterinca…dar asa in orash, sa citeasca toti, e cam bataie de joc, nu?..acum va las ca tre sa prind …tramvaiul 3. mu ha ha. viva la roumanie

  3. Banc : Un tramvai plin plin plin , intra controlorii in fata controleaza … si intreaba : “Este cineva care nu are bilet acolo in fund”, la care unul din spate … : Eu dar mi-l bag acuma.

  4. auziti mi-am pierdut in autobusul 12 cand am venit de la nufaru la velenta mi-am pierdut o geanta adica am uitato in autobus…culoarea neagra…..avea actele in eaa si buletinu etc…..daca puteti da ceva informati la id de mess only_4girl_my……va rog:D

Leave a Comment

Discover more from Oradeanul.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading