Probleme cu marimea e-penisului in web-ul romanesc

Ai un E-Penis prea mic? Sa radeam impreuna cu Brat si Traficiro!

Esti o firma mare si nu stii cati vizitatori ai cu adevarat? Vrei sa vinzi publicitate pe siteuri si traficiro nu e de ajuns ca sa-ti demonstrezi adevarata valoare? Nici Google Analytics? Hai! Acum poti da (degeaba) banii la Brat! Ca sa-ti demonstreze (tie si tuturor celorlalti) ceea ce eu si altii ca mine stiam de [insert ani aici]!

1. programele de contorizare iti numara vizitatorii dupa cum au fost setate (depinde de timp, unici pe zi, pe saptamana si aici pot fi multe variabile etc)

2. Traficiro da rateuri de multe ori, e o solutie romaneasca pentru site-uri romanesti 🙂 (chiar aveti nevoie de probe? do a google search moron)

3. Google Analytics si Awstats (sau alte programe de contorizat instalate direct pe server) sunt cele mai bune solutii (gratuite!!!) care iti vor spune cu cea mai mica marja de eroare cati vizitatori ai si ce fac ei. (Spre deosebire de traficiro si google analytics, programele de contorizare instalate pe server genereaza statisticile din logurile webserverului si iti vor spune si daca un vizitator a vazut doar o poza sau alt fisier in care nu aveai cum sa inserezi traficiro sau alte porcarii).

Dar tu …ai nevoie sa arati utilizatorilor cat esti de tare! Ca asa e romanu`, se bate cu aia in piept cat e el de tare. Ce site strain mai foloseste ceva gen traficiro? Site-urile profi nu se fac de kko cu asa ceva 🙂

Brat e doar o doza mica si scumpa de viagra aplicata unui penis mic cum doar in webul romanesc exista. Ti-o scoala pentru un timp dar nu ti-o face mai mare 🙂

Acestea fiind spuse, ofer consultanta incepand cu 500 Euro pe luna pentru firme care nu stiu sa numere. Garantez c-o fac mai ieftin si mai bine comparat cu brat si traficiro :). Am incheiat prima lectie de “Cum sa vindeci impotenta in web-ul romanesc prin metode naturiste”.

Eu sunt curios ce parere are Mircea Scarlatescu despre asta 🙂

13 thoughts on “Probleme cu marimea e-penisului in web-ul romanesc”

 1. De acord cu faza cu trafic.ro: e nasol, e greoi, e de turma. DAR. Cand incerci sa ii vinzi cuiva banner undeva si ii oferi awstats-ul TAU, iti spune zambind ca da, te si crede ca datele sunt reale si nu umflate de tine (om patzit talking here). De aceea trebuie sa existe un 3rd party impartial cum e GA sau Trafic sau whatever. Atunci ii poti scoate ochii la om cu “na! check it out yourself.” Din pacate, citesc tot mai des ca Trafic.ro cam umfla unele statistici in functie de cine cat da. Nu stiu daca e adevarat, dar nu m-as mira. Traim doar in Romania…

 2. Cypress, vrei sa spui ca daca ii arati Google Analytics nu crede?
  Atunci nu merita sa ii dai ca nu stie cu ce se mananca si se impiedica in linkuri si-si sparge nasul 🙂

 3. Pai hai sa vedem ce parere am 😉

  Trafic.ro are cea mai mare problema nu pe tehnic, nu pe statistici (cate si cum le ofera) ci pe IMAGINE. Anul trecut au curs tot felul de acuzatii prin care erau blamati pentru modificarea datelor de trafic pentru ‘cine trebuie’. Nu au reusit sa combata cu adevarat acuzatiile

  Iar monitorizarile weblogurilor de pe servere, iti dai seama ca in mintea unor oameni de marketing sunt ceva…. SF

  Asa s-a gandit cineva ca de ce nu s-ar face si un sistem in care lumea sa aiba incredere, si daca s-ar putea pune si niste demografice peste ele, mult mai bine. Su uite asa s-a facut BRAT-ul, cu toate bune si rele.

  Una peste alta, BRAT nu e bun, nu e rau, e doar ce vrea piata acum. Peste un an…. ramane de vazut

  Parerea mea 🙂

 4. Din punctul de vedere al unei agentii de publicitate sau chiar al unui client biroul roman de audit al tirajelor e organismul de baza in ceea ce priveste tirajul de presa scrisa. Daca ei au reusit sa faca extensia spre internet, bravo lor. Chiar daca ceri tu numai 500 euro, nu oferi credibilitatea pe care o are BRAT-ul. Pana la urma auditarea e doar un instrument de vanzare.

 5. Cand ii arati clientului ca esti contorizat de google si nu crede ce vede …e grav. Ii mai poti arata siteurile mari straine ca folosesc analytics si nicio companie de dincolo nu foloseste ceva de genul traficiro.
  Brat e tot un serviciu romanesc 🙂 Va convine sa platiti pentru el? Clientii au fost invatati prost tot de voi 🙂

 6. Cristi Ungur are dreptate. Si mai e ceva, ne place sau nu: asta e practica si in afara. Iar oentru un site mare cu venituri suficiente (culmea, sunt din asta si la noi) suma ceruta pentru intrarea in BRAT nu e enorma

 7. Pentru a vinde, folosesc instrumentul cu cel mai mare grad de incredere din punctul de vedere al clientului meu. Dar nu voi propune niciodata un site in care eu nu am incredere (chiar daca e membru brat). Media-planning-ul se face tinand cont de toate instrumentele pe care le ai la dispozitie (inclusiv google). O agentie nu va propune niciodata o solutie neviabila, pentru ca agentia e judecata dupa cuantificarea rezultatelor advertisingului. Problema de care vorbesti tu apare in cazul clientilor directi, nu a agentiilor. Problema (inclusiv a noastra, a agentiilor) e ca inca exista perceptia (ilogica de altfel) ca un client va fi mai castigat daca merge pe direct decat prin agentie.

Comments are closed.