Prima casa, ultimul loc de unde incerci sa cumperi

Textul de mai jos nu-mi apartine, eu as fi fost mult mai rau 🙂

Daca vreti sa va cumparati casa de la Prima Casa, trebuie sa stiti ca veti fi tratat ca Ultimul Boschetar. Zilele trecute un var de-al meu, recent casatorit, se gandea ca ar fi indicat sa isi cumpere o casa. Avand in vedere ca fluturasii celor de la firma respectiva zboara efectiv prin oras s-a gandit, pe buna dreptate, ca firma asta este una serioasa. Si a inceput sa le dea telefoane, pentru a se interesa de casele din reclame.
In prima zi, amanare, pe banii clientului pus sa astepte la telefon. A doua zi tot amanare, a treia zi la fel. Daca incercati sa stabiliti personal o intalnire, veti avea surpriza sa primiti un raspuns de genul: “sa ne intalnim zilele urmatoare”. Stau eu si ma intreb: oare o firma serioasa care e interesata sa vanda ceva asa stabileste o intalnire cu un posibil client? Zilele urmatoare? Eu daca as avea ceva de vandut as stabili data si ora exacta la care sa ma intalnesc cu posibilul cumparator.
Se pare ca pe acesti oameni nu ii intereseaza sa isi vanda casele. Acest lucru nu ar fi deranjant daca in acelasi timp i-ar trata cu respect pe cei care vor cu adevarat sa cumpere o casa, si cred cu naivitate in seriozitatea unor firme de acest gen (pentru ca nu este singura care procedeaza asa).

In concluzie, Prima Casa ori nu are ceva de vanzare ori li se rupe de posibilii clienti.
www.oradea.ws

1 thought on “Prima casa, ultimul loc de unde incerci sa cumperi”

  1. Eu am avut noroc. Cei de la Prima Casa au venit la mine pentru cumparaturi, si cunostc unul dintre cei de acolo. L-am gasit la Expo Varadinum, l-am intrebat si mi-a raspuns. Din pacate am fost nevoit sa trag concluzia amara: n-am eu bani de un asemenea apartament. So, ramane unul vechi, prin credit bancar. Asta este…
    Adevarat, cand le-am trimis mail cu aceeasi intrebare, am ramas fara raspuns… Iata diferenta dintre vanzator si comerciant!

Leave a Comment

Discover more from Oradeanul.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading