Foamea

10:37 dimineatza – ma trezesc
10:38 – gasesc lipit de monitor (singura chestie interesanta de la mine din casa) un biletel pe care scria: “Eu si tatal tau am plecat la cersit, in frigider sau in bucatarie nu cred ca mai gasesti ceva de mancare, frigiderul l-am scos din priza ca iarasi au scumpit astia curentul, daca vine postasul cu pensia lu` taica`tau sa nu-i lasi ciubuc si sa nu-i ****”.
P.S – nu manca pixu` ca`i a lu` vecina, semnat MA-TA

10:40 – cu parere de rau realizez ca nu m-au mintit si …
10:41 – … ajung la concluzia ca daca ma pun inapoi sa ma culc alcoolul de azi noapte imi va mai tine de foame
13:36 – ma trezesc, si merg iar la bucatarie, ma uit mai bine prin jur si gasesc un sfert de corn cu 3 mii de lei, uscat de 3 zile. Nici macar cainele care intrase in bucatarie prin spartura din perete nu-l mai vruse.
Stau si ma gandesc: sa il mananc pe tot acum sau sa imi las si pe mai tarziu?!? (cica ce e mult strica). Ma roade gandul ca ‘or sa vina ai mei acasa si ‘or sa ziCA CA lor nu le-am lasat. La ei sa nu ma gandesc ?!?
Stomacul incepe sa ma roada mai rau decat ma roadea gandul asa ca il mananc …incet …incet …sa-i simt savoarea!
14:13 – vine postasul cu pensia lu` tata, imi da nouj` de mii si ma pune sa semnez pentru ei.
14:17 -inca imi este foame si ma gandesc sa ma duc sa-mi iau ceva de mancare. Ies din casa, imping frumos caramida, ca sa nu cada usa, ma duc la ABC si imi iau vodca si un pachet de Marlboro rosu din pensia lu` tata. Vin acasa, ma imbat, trag presu peste mine ca sa nu imi fie frig si ma culc.
18:08 – imi suna mobilu’ (cumparat anu` trecut cu 100 mii din piata). E Tudor care cu o urma de regret si mila in voce se imi spune: “Vezi mah ***** daca esti cinstit?”
Morala: Nu luati spaga.

(scris prin 2004, publicat prin 2005 …uitat … gasit in 2007 de fara-sens prin d:/mirc/downloads/)

7 thoughts on “Foamea”

  1. ai trait tu asa ceva? nu pot sa cred.. eu am crezut ca tu, unul dintre cei mai destepti baieti pe care i-am cunoscut, nu o sa mori niciodata de foame dar uite ca m-am inselat.. stii cum e?.. lenea e cucoane mare.. cu cat trece timpul cu atat ne dam seama mai bine ce responsabilitati avem in viata.. ne trezim la realitate.. acu esti oradeanul, unul dintre cei mai cunoscuti bloggeri, ai o prietena care te iubeste si lucrezi la **.. ce iti mai doresti? 😛

  2. ti-e frica sa nu ai parte de astfel de vremuri …?? deaceea ai asa ceva in minte?? … apropo … chiar in ziua de azi exista astfel de oameni care traiesc asa cum ai relatat tu … cele bune … sa se adune … cele rele sa se spele!

  3. atunci de ce ai asta in minte?? ti-e frica sa nu ai parte de astfel de vremuri?? adevarul este ca exista in ziua de azi oameni care traiasca asa cum tu ai relatat … cele bune!

Comments are closed.