Cum ne dam seama?

Cum ne dam seama ca citim un articol prost scris la comanda? Atat stie publicistul Adrian Popa despre laptopuri cat stiu eu despre gradinarit si iepuri cu botnita. Nu stiu precis daca s-a documentat dintr-o bucata de hartie igienica folosita sau a dat cu capul de tastatura pana i-au aparut acele modele pe ecran.

Vezi pe evz

Nu trebuie sa dau detalii, cititi doar comentariile.

Parerea mea in imagini:

7 thoughts on “Cum ne dam seama?”

 1. Bine ca mi-a zis ce conteaza la un laptop… data viitoare o sa ma uit mai atent la ecran si o sa-mi iau unul cu ecran bun, chiar daca e celeron sau ce-o fi el. Cat despre top… trebuia sa mai puna Alienware pe ultimul loc… sau daca nu exista in top, inseamna ca-s mai proaste decat toate alea de acolo??

 2. O sa fiu atent cand imi iau urmatorul laptop sa-mi iau un monitor cat mai mare..in niciun caz LCD sau flat (ca alea sunt mici). Defapt o sa imi iau fara monitor, ca si asa daca am placa video calumea ca sa-mi mearga jegu` de vista, inseamna ca am si tv-out, si atunci folosesc tv-u` lu` buna`mea cu diagonala de 50 inch sau cat o avea 🙂

 3. In poza e un Lenovo.
  Lenovo nu sunt chiar Panasonic Toughtbook, dar sunt in general cunoscute ca niste notebookuri solide/durabile/outdoor. Kinda funny.

  Dar… ce pretentii sa ai de la un jurnalist care vorbeste despre mere verzi si se gandeste la pere coapte?

 4. In completare…

  Displayurile wide combinate cu rezolutii ridicate iti obosesc/distrug ochii. Pentru ca nu poti sta la o distanta optima, trebuie sa “fortezi” ochiul sa cuprinda cat mai mult.

  Displayurile mici sunt mult mai sanatoase.

  Procesoare multi core. Da, sunt cam obligatoriu.

  Pentru Vista trebuie un minim 2GB ram pentru a lucra confortabil.

  Red Hat nu tin minte sa mai faca desktopuri. Poate ma insel. Tin minte ca s-au specializat pe servere si au lasat branch-ul Fedora. Ma insel?

  HDD-urile actuale de laptop nu sunt SSD. SSD-urile sunt stickuri de memorie, care se “uzeaza” rapid la scrieri repetate pe ele. In nici un caz nu exista pe piata SSD-uri de minim 80 GB. Doar clasicele HDD-uri.

  Unitati optice…
  Blu-ray sau HD-DVD ??? :)))
  Majoritatea oamenilor nu cred ca au vazut nici macar un disk bluray sau hd-dvd. De fapt cred ca nici DVD-uri dual layer. 😛

  Memorie video de cel putin 512 MB au doar placile high end. Care in notebookuri sunt de obicei doar daca sunt facute special pentru gaming si probabil scriu pe ele Alienware. Oricum un notebook la care ziaristul evz viseaza in timp ce se masturbeaza.

  Asta e… si ratatii trebuie sa traiasca.

 5. Anunt:
  Vand laptop cu tub fluorescent, marca diamant. Diagonala mare ca sa poti vedea meciurile cu Steaua. Beneficiaza si de tastatura, pe care se gasesc butoane de la 00 la 9, bonus butoanele + si – . Butoanele inmultit si impartit vor fi adaugate pentru o extra taxta.

 6. am citit faza cu laptopruile de pe evz :)) omg nu mi se poare fuarte captivan =)) sa fim seriosi 3 sfert din alea stiam si yo si nu`s documentat :))

Comments are closed.