Jurnale, vi hev a proablam!

Un nou subiect ce va lovi astazi blogospresa romaneasca …deontologii, copieri si jurnalisti consumatori de huba bubba tari in click doi si internet explorer: Jurnalul National fura de la Visurat!

Globul meu magic de pe birou imi spune ca presaru` Constantin Daniel Oancea va fi astazi sanctionat sau dat afara (sau tras prin zmoala fierbine si pene de gasca) de catre sefi si colegii de iesle de la Jurnalul National.

E doar un post de solidaritate blogo-laudo-sferica. Noi suntem mai buni ca “imperiul ciutacesc”!

Alte repere la: arhi fulgerica zoso piticu dece quinzelle mafihotz

, , , , , , , , , , , , ,

14 Responses to Jurnale, vi hev a proablam!

 1. eusmiley 07/09/2007 at 12:13 pm #

  jalnic ce se intampla astept continuarea povestii

 2. lilisor 07/09/2007 at 2:03 pm #

  eu totusi cred ca Visurat a primit ceva maruntis de la Jurnalul National! Nu de alta, dar sa nu faca gastrita de la mestecat guma orbit! :P :))

 3. The Fan 07/09/2007 at 2:41 pm #

  Lipsa de idei, lipsa de inspiratie, lipsa de interes…
  Pentru “jurnalistii” care s-au saturat sa scrie despre potop si cei de sus, despre staruri si starlete, despre … despre ce scriu ei de obicei, dar vor totusi sa puna ceva pe masa, desi sunt poate prea lenesi, poate prea obositi / mahmuri / dezinteresati (alege varianta potrivita) sa-si scrie propriul articol, si nu au chef sa traduca ceva de pe un blog in limba engleza, nu le ramane alta solutie decat sa faca copy/paste la un articol de acum un an de pe un blog oarecare si sa spere sa nu-si dea seama nimei.

  Ei, de data asta n-au reusit.