Despre pisici, bolnavi psihici, justitie, transport in comun si pensionari (fosile)

1. I-au prins pe distrusii care au omorat cu bestialitate (replica generala de TV) o pisica intr-o scara de bloc. Au recunoscut si li se rupe. Pe langa ca e oarba, justitia din Romania e si handicapata …vinovatii riscand doar o pedeapsa de pana la 2000RON. Nu voi pune filmuletu` pe blog, daca vreti senzational aprinde-ti televizorul. N-o sa ma leg de cei cu mintea bolnava de la ProTV care au putut sa accepte difuzarea a asa ceva pe post. Tot raul spre un bine, poate se sesizeaza autoritatile sa modifice legea aia, sa faci cativa ani de Prison Sex pentru ca omori un animal.

2. OTL (aia cu tramvaiele)  Oradea sunt prosti in gura. A inceput scoala si la 8 jumate astia baga aproape toate tramvaiele in depou. Tramvaiele vin cum vin … 3 mari spre depou si unu` mic spre destinatie. Cine-si face abonament sau isi cumpara bilet risca sa calatoreasca supraetajat sau calcat in picioare de batranii (fosilele) care nu au ce face dimineata si nu te lasa nici sa cobori din tramvai ca ei trebuie sa urce. Un adevarat maraton. Sa te fereasca`al de sus sa le comentezi ceva ca se coboara sfintii si urca dracii. Asta e, suntem nesimtiti ca nu-i lasam sa urce in tramvai sa se plimbe in locul nostru care mergem la lucru, nu avem cei 7 ani de acasa, asa ne-au invatat parintii. Suntem satanisti si nu credem in Dumnezeu, lua ne-ar dracu`.

Ne ducem din ce in ce mai jos ca societate. TV-ul nu face decat sa ne alimenteze ura.

5 thoughts on “Despre pisici, bolnavi psihici, justitie, transport in comun si pensionari (fosile)”

  1. stii, batranii se grabesc la piata dimineatza. daca nu ajung la ora 9 exact la piata, pierd momentul cand se citeste ultima pagina din Jurnalul Bihorean, aia cu Morti!
    Unele babe isi plimba si cainele cu tramvaiul,nu conteaza ca e plin si ne inghesuim ca somalezii … de ce sa nu-i mirosim cainelui partzurile?!?
    Lasa, noi sa fim sanatosi …

  2. in cazu` in care vreun/vreo varstnic / varstnica se simte lezat chiar si atunci cand dai dovada de bun simt si educatie primara,cel putin, .. zic eu ca esti indreptatit sa`l bagi in p…a masii , asa , cu tot respectul .. :))

Leave a Comment

Discover more from Oradeanul.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading