Vacarii de ieri, redactorii sefi de azi

Se da urmatorul text:

Nu este nicio problema ca ma tutuiesti asa e bine sa discutam pentru ca oricum nu sunt “babalac” cu pretentii adica nu vreau sa jignesc pe nimeni si completez cand voi avea 70 de ani sper sa nu am pretentii de dvs. s.a.m.d. “ca ma tai nu alta” ehh glumesc si eu. Site-ul va suferi o schimbare majora, insa depinde de WeBMESHTERU nostru care acum si-a luat concediu, nu dar avea nevoie de o pauza. Asa ca va trebui sa mai asteptam pana vom pune la punct site-ul. Mai ales ca acum sunt ceva probleme, si nu pot sa postez stiri cu imagini, ceea ce ma deranjeaza. Si de aceea am stopat o perioada postare de stiri pe pagina principala a site-ului cel putin pana o sa il schimbam. Insa repet trebuie sa avem rabdare de fier. Eu vreau in primul rand revista noastra sa fie OK si dupa aceea site-ul. Sper ca nu gresesc?!?

Text de Dorel Puchianu Jr – Redactor Sef la Revista MyComputer

“Macar are oameni ce scriu pe bani mai putin care sa corecteaza si lui articolele ca asemenea propozitii sa nu “ajunge” in printuri?!?!!1unu”

Eu stiam ca nu se bea in redactie …

16 thoughts on “Vacarii de ieri, redactorii sefi de azi”

 1. Nu fi rau bazd meg! Gresheshte la noi toti, chiar daca suntem WeBMESHTERI si am absolvit la noi macar generala!

  Te-ai gandit la varianta ca omul prin ceea ce scrie are ca target cititorii de dupa blocuri, care vorbeste romaneste mai prosteste si din neatentie sau machoism mai gresheste! 🙂

 2. Ei, faptul ca e redactor-sef nu inseamna ca stie sa scrie bine. Redactorul-sef (cum ii arata denumirea) e sef peste jurnalisti, corectori, specialisti, etc etc.
  In schimb, daca textul e un “copy/paste”, trebuie sa specific ca punctuatia se invata inca din scoala primara!!!!!

 3. in primul rand.. wormy draga.. ce legatura are ca e ungur cu ce spune Siropel? in articol.. daca l-ai citit e vb despre “incultura” si despre vb corect romaneste dar asta nu inseamna ca e ungur.. “Dorel Puchianu Jr” daca ai fi citit ca-lumea articolul ti-ai fi dat seama ca nu e ungur.. dar sovinismul predomina la noi in tara.. in al doilea rand.. stati linistiti ca nu doar de la My Computer e asa redactorul sef.. de la majoritatea revistelor si ziarelor.. asa e si la noi 🙂 Siropel stie..

 4. Cypress si Darius ati fost membri in echipa, ati tradat, ati plecat pe usa din dos.
  Cine tradeaza o data tradeaza mereu si pa. Nu te gandi Siropel sa stergi postu pt. ca si tu faceai odata parte din aceeasi echipa. Macar odata in viata fii destept.

 5. Dorel, fata de tine noi nu stergem comentarii, noi nu avem nimic de ascuns.
  Probabil am mai fi facut toti parte daca nu erau micile neintelegeri cu “Princess Smartass”. (Da, ma refer la tine)
  Trebuia sa fii om la momentul potrivit, acum e prea tarziu.

 6. Ce aveti mai cu bietul om? A gresit si el odata, de 2 ori … cine nu greseste. Poate ca o sa invete totusi ceva din greselile lui. Daca nu, ghinionul lui. Fiti fericiti ca imaginea voastra nu e asociata cu cele in cauza ! 🙂

Comments are closed.