Blog pe energie solara

Incepand de saptamana asta incep tranzitia blogului pe energie solara.

Pentru ca asa

power.jpg

si asa

smoke_power.jpg

nu se mai poate, am recurs la urmatoarea solutie pentru gazduirea blogului

backyard.jpg

Glumesc, nu am un panou solar in spatele casei (inca), am recurs doar la o companie de hosting ce isi “ia” energia electrica de la soare.

Voi ce faceti pentru mediu?

11 thoughts on “Blog pe energie solara”

  1. la “asa nu” este si un generator eolian 🙂
    Eu pt mediu fac ce se poate in RO – nu arunc gunoi pe jos, cat despre reciclare.. vorbim peste cativa ani

  2. eu nu mai cumpar ziare. folosesc doar presa online. de fiecare data cand trec pe langa un copac ma gandesc: aici se afla editia de maine a ziarului Adevarul.

  3. eu nu o sa fac absolut nimic. o sa stau in continuare sa admir fumul care iese din maretul furnal de la CET, de care nu-i pasa nimanui. But than again..why should I care ?

  4. Ce fac eu: am inceput sa-mi schimb becurile in casa, in favoarea celor eco, tin lumina inchisa in locurile in care nu stau, nu mai abuzez de apa cind spal vase (cind samponez vasele, inchid apa), si tot asa.

  5. Stiu de tipii aia… dar era cam scump, insa s-ar putea sa merite. Nu stiu sigur daca ne gandim la aceiasi provideri insa ai avut o idee extraordinara. 🙂

  6. Eu as prefera unu care isi “ia” curentul de la o centrala nucleara 😉 (nu de alta dar curentul consumat de un server plant reprezinta performanta acestuia 😛 )

  7. pai asa ii in germania si austria si nu numai solara energie si energie eoliana de la vant ii super 🙂 merita pentru ca nu consumam curent de la stat 😀 ci de la noi 🙂 numai investitia ii destul de mare 🙂

Comments are closed.