Idiocracy

Esti blonda, ai 16000€ si vrei sa-i schimbi in lei. Te duci la un exchange ca ti se pare ca e mai bun cursul. Il intrebi pe ala de la ghiseu multe si marunte si totusi iei tzapa la comision si pierzi 80 milioane vechi. Te plangi ca ai luat tzapa si ca nu e prima oara.

Ce cauti cu 16000€ la exchange mai ales daca ai mai patzit-o? Ai mai auzit pe careva sa ia tzapa la ghiseul de la banca? Deh …de asta sunt acum 3 banci la fiecare coltz de strada …ca sa ia proasta tzapa la exchange.

11 thoughts on “Idiocracy”

  1. Daca o cunosti, spune`i ca am IO birou de schimb valutar cu deplasare la domiciliul clientei. Garantat o sa ia tapa de numai 60 de milioane, ca pentru ea, e oferta.

  2. @3Ga te angajezi tu la exchange da` dupa 1 saptamana te muti din oras… Esti platit la comision si daca ai tapalit vreo 2-3 tigani iei o bataie sora cu moartea…
    La subiect: Ce sa-i faci… a vrut sa ia mai mult pe 1 euro…

  3. oftopic: tot legat de case de schimb valutar si de banci. Azi la banca la “casa valuta” stateam binisor la rand, la care vin o doamna si un domn:”ne lasati doar putin, vrem sa intrebam ceva pe domnul de la casa”. Prostia a fost sa-i las, au venit cu bancnote de 50 de euro in valoare totala de 51.000 de euro, ca sa-i dea celui de la casa de lucru sa-i verifice pe fiecare-n parte(stiti ca e chestia aia care piuie cand pui “foaia”). Bine ca aveau doar de intrebat.
    ontopic: poate domnisoarei ii place sa ia teapa, poate era inteleasa cu cea/cel de la exchange si fac jumi juma, tapalind ambele ceva italian/neamt sau ce stiu eu ce natie. Ca doar ie blonzi la iea.

  4. Nu e singura care a luat teapa la o casa de schimb valutar. Caz real un baiat a luat tzeapa tot asa, bine el nu a schimbat 16000 de euro ci o suma neinsemnificanta dar totusi sa ti se perceapa comision cand pe tabela respectiva scria cu litere de o schioapa “COMISION 0”

    Ah si ca veni vorba de blonde. Ce aveti cu ele ? 🙂

Leave a Comment

Discover more from Oradeanul.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading