Despre web hosting

Despre Web Hosting …sau gazduire pe romaneste. Ca blogger esti dependent de asa ceva. Conteaza foarte mult ca site-ul tau sa fie accesibil tot timpul si sa functioneze rapid altfel poti pierde vizitatori.

Multi iau mirajul a sute de giga spatiu si mii de giga trasfer pentru 5$ / luna. N-o sa se intample. Multe firme, recurg la overselling excesiv ca sa adune clienti. E foarte posibil ca daca alegi un astfel host vei avea probleme cu uptime-ul si performanta site-ului, suport tehnic aproape inexistent.

Daca va uitat la pretul unui server dedicat in state …acesta incepe de la 100$ / luna, cu un procesor celeron si fara management. Un LOW-END. Companiile serioase folosesc procesoare Xeon sau Opteron, 2-4-8 GB ram / server si harduri SCSI.
E foarte greu sa alegi o companie serioasa si care nu iti vinde un miraj. In web hosting primesti exact ce platesti asa ca nu te astepta sa poti ridica un softpedia pe un cont de 10$ la dreamhost.

Pentru asta s-a nascut HOSTSENTRY – ca sa iti faci o idee ce performanta are o companie fata de alta. Daca aveti intrebari suplimentare puteti lasa un comentariu sau trimiteti un mail.
P.S: nu este un articol platit, pur si simplu mi-a placut ideea si colaboram.


hosting

1 thought on “Despre web hosting”

  1. Daca nu era Siropel sa-mi recomande pachetul de 10$ de la HostGator, probabil cumparam si eu 1TB spatiu si 5TB trafic la 7$ si-mi muscam degetele dupa prima luna 😀

Leave a Comment

Discover more from Oradeanul.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading