Timisoara – Lugoj

A fost frumos in Timisoara (poze) , bere buna, wireless …totusi prea aglomerat pentru mine. Prea multi aurolaci in gara …etc. Compartimentele trenurilor sunt intr-o situatie execrabila. Am vazut WC-uri publice mai curate.

In IuliusMall e mancare buna … probabil Souvlaki mai bun ca la Oradea. Cand ne intalnim iar mai multi bloggeri pe undeva?

Tinand cont ca am fost si in Lugoj, va arat de ce net prin RDS am avut parte …daca asta se poate numi net. Ping-ul este valabil pentru orice site din tara sau strainatate.

ping_rds_lugoj.jpg

Nica(i)eri nu e ca acasa! 🙂

8 thoughts on “Timisoara – Lugoj”

  1. Bine, dar trenul nu are nici o legatura cu Timisoara, iar aurolacii au venit tot cu trenul :))

    Credeam ca pui si tu pe blog o poza cu tine la marele Mall 😛

  2. Gara este un loc cat se poate de ROMANESC peste tot in roamania, chiar si in Orasele prin care Romania a intrat in Europa, si nu spun asta cu mandrie de Banatean, ca doar de prin Oradea provin si eu, desi acum Timisoara este orasul. Laurentiu, spune drept, ti-a placut in Timisoara? adevarul si nimic altceva 😉 sa-mi zic i daca ai manat clatita la Iasmine, inghetata de la zamboni, pizza banateana de la charlie, sau pizza corra, daca te-ai bucurat de business cafe, sau de piata unirii seara, de cluburile bune din Timis(oara), de oamenii de treaba, de noi, cei care traim .. culmea in Romania 😉

  3. pai lugojul e fain ma :)) netu mai face figuri 😛 mai ales cand il vede pe siropel pe acolo pica tot netu in lugoj :)) sa nu mai treci pe acolo k nu au astia net:P

Leave a Comment

Discover more from Oradeanul.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading