Reactii si (d)efecte

Vreau sa explic o treaba pe scurt pentru cei care nu au inteles reactiile a ceea ce a facut Darius.

Se pune toata prostimea si comenteaza peste tot cu nume si site Cristi Roman, el ajunge ca spamer in akismet si n-o sa mai poata comenta pe niciunde. Ziceti ca nu s-a suparat? Tu nu te superi daca isi face careva treaba mare in curtea ta? Pot aparea ofensive si contra lui Darius (de acelasi gen, si de ce nu …automatizate) si toti cei implicati au de pierdut. Se mazgaleste toata blogosfera. O fi oare si de ordin politic? …nu stiu …eu am invatat sa respect opiniile altor oameni. Nu zic ca Darius nu a facut si chestii geniale …dar aici a dat-o in bara. E vorba de o instigare la e-violentza, trollism care ma afecteaza si pe mine din moment ce trebuie sa moderez ce apare cu “Cristi Roman”, o fi el? N-o fi el?!

Darius, stiu ca esti orgolios dar nu cred ca e cazul sa ne masuram e-penisul. Sunt de acord ca toti avem partea noastra de vina si am sarit si eu peste cal dar nu pot sa nu reactionez la o ofensiva in grup.

Al vostru, Laurentiu, intotdeauna de partea dreptatii.

6 thoughts on “Reactii si (d)efecte”

  1. Bine, tu să vii să-mi bați mie bocancii în gură, precum sugerai, că aia ți-a fost reacția – în rest, cu tine nu-i de discutat, așa că lasă.

  2. “Se mazgaleste toate blogosfera.”Draga Siropel, ce vrea sa insemne asta?Ai nevoie de un indrumator gramatical al limbii romane?Eventual poti scrie ‘Se mazgaleste toata blogosfera.’Nu mai fa greseli.Invata sa scrii corect daca vrei sa fii bagat in seama cu adevarat.

Comments are closed.