In Timisoara

Vineri spre seara sunt in drum spre Timisoara, voi petrece cam 3-4 ore pe acolo …pe la ceva terasa cu DeCe si (probabil) Mihai, Gheorghe.

Se mai anunta careva? (Nu vine Eli sa dea o bere?:) ) Nu dau autografe si nu stiu ce bere voi bea …
P.S: caut un loc unde e mancare buna (pizza, souvlaki), curat si la un pret acceptabil unde e si bere rece.

Timisoara …Timisoara … Timisoara…

19 thoughts on “In Timisoara”

 1. Tare! Mai nou, visez sa ma mut in Timisoara. Daca ma stabilizez financiar, sa nu mai depind de un loc fix de munca, asa cum e acum GSP, aia e!
  Distractie placuta! Bere rece si papabun!

 2. este o pensiune dar e 150 sau cat camera totusi mi se pare destul de mult … e prin zona girocului in cealalta parte fata de gara, ceva de genu` 🙂 … recomandare : Nu luati taxiuri de la gara, luati de vis a vis ca altfel va tzepuieste 🙂 …

 3. piticu, observ ca nu ai simtul distantei. De la Oradea la Timisoara sunt vreo 3 ore si jumate (cu Intercity!). Nu e ca si cum am putea venii in fiecare weekend la Timisoara (presupune timp pe care nu-l avem mereu la dispozitie). Ideea era ca vroiam sa socializam cu internautii de la Timisoara. Daca vrei, esti binevenit si tu in provincie. 😛 iar de la Cluj la Timisoara sunt vreo 6-7 ore.

 4. 1. girocului e in poola la dumniezo!
  2. 2 h si 30″ cu intercity.
  3. sunt si mai ieftine si super ok ca si conditii decat aia cu 1.5 mil si nu is in poola la dumniezo!
  4. acolo.s sambata dupa ultima restanta!

 5. Lilisor, Oradeanu’ te lauda ca esti viitoare jurnalista de succes si tu faci o asemenea greseala: “veni” scris cu 2 de i. Rusinica! 😛

Leave a Comment

Discover more from Oradeanul.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading