“Hai sa ne luam…”

“Hai sa ne luam de jurnalistii cu blog…” … cam asa suna incercarea disperata a unui jeg de blogger de a aduna trafic. A fost odata bagat in seama de presedinte si acum se crede buricul blegosferei …si o cam spune in direct pe la anumite internet radios.

Ei bine, nu e chiar asa. Cristi Roman mi se pare un blogger (da, am spus blogger si nu jurnalist) cu mult mai bun simt decat mumux ala care se baga in seama, o curva a blegosferei romanesti si un sclav al traficului.

Un sfat de la un blogger necomercial: Incearca sa gandesti (suna eventual niste prieteni, daca nu ai poti da cu zarul) inainte de a apasa “Publish”, mai citeste de cateva ori … nu scrie aiurea! Crezi ca-ti creshte putza daca te legi ampulea de oameni?

Cat despre Cristi Roman (un blogger pe care il respect) il invit sa comenteze la mine si pe alte BLOGURI OBIECTIVE de oricate ori are ocazia! Bine ai venit in blogosfera!

(Nu-mi sta in caracter sa intervin in disputele dintre bloggeri pentru simplul motiv ca nu e treaba mea, dar cand vad atata prostie sacra si un fellow atacat …trebuie sa urc si eu pe baricade.)

11 thoughts on ““Hai sa ne luam…””

 1. Tu tre’ că ești prost. :)) Tu ai reclame pe toate muchiile și zici de ne-comerț.

  Tu zici de blogări jurnaliști atacați și mai jos râzi că nu-ș’ ce amețit floodează pe alt blogăr, care-i măsură de frustrat de pe mIRC, care n-are altă alternativă.

  Jalnic. 🙂

 2. Unu’ cu minte s-ar prinde că o fac de glumă. De exemplu, Cristi (cel puțin susține) a prins jocu’.

  Numa’ tu te arunci ca disperatu’, parte-motiv deoarece ai ceva cu mine personal, frustrări de care mă doare profund la banană.

  Da’, cu motiv sau nu, să floodezi un blog e chestie de copil complexat. Cum a zis-o și Zoso, când i s-a-ntâmplat lui.

  Åž-apăi, să râzi ca proasta-n târg de așa ceva, e chestie de târfa lu’ copilu’ complexat.

  Îmi odihnesc cazul.

 3. Nu mi se pare o gluma gustabila mai ales ca faci spam cu asa ceva. Nu am ras de ciutacu, am spus ca e cu caracter informativ.
  P.S: vezi – Cluj e aproape de Oradea si mie imi place sa port bocanci.

 4. Bleahahahahahahahahahahaha. Bine. Hai pe jos cu ei, că la întoarcere îți dau niște șlapi și bani de autobuz.

  Åži ce tata naibii și mama dracului înseamnă “gustabil”?

  Caracterule informativ, care ești. 😀

 5. Hai baietii, cu buzdugane va loviti, cu limba va taiati, in bocanci va mirositi… Cred ca acest loc nu prea este cel potrivit pentru astfel de discutii. Recomand Skype, casti cu microfon…

  Comentariile articolului s-au transformat intr-o cearta… nu e bine!

 6. Oradeanul, mersi.
  Cred ca gresim toti, eu, Darius, altii, ca intretinem o atmosfera tensionata.
  Chiar daca suna oarecum moralizator, energiile creative le putem converti in bani (ca mine, sau ca tine).
  Asa, deocamdata, sintem la nivel de mirc sau cum se cheama, ca n-am avut de-a face niciodata cu asa ceva, iar ceilalti, cu capul pe umeri, isi vad bine mersi si cu spor de viata si fericirea proprie si a familiei&prietenilor.
  Inca o data, mersi de sprijin.

 7. Bă și eu vreau trafic. Hai te rog Darius scrie și de mine că te copiez și Orădeanul să se supere pe tine, astfel se va alarma toată blogosfera orădeană, o sa-și bată joc Drojdie de noi și de jeg. Apoi am să-mi bag **** și în Jeg și în Zoso și așa…AM SÄ‚ DEVIN STÄ‚PÂNUL BLOGOSFEREI!!! Daaa!!! Hai să fim serioși, dacă vreți să opriți toate chestiile astea, nu vă mai faceți unul altuia reclamă și bine o fi. Åži ce dacă Darius vrea să facă trafic. Să facă. Åži ce dacă s-o ofticat că nu a luat premiu la RoBlog Fest. O merită! Åži ce dacă toată lumea scrie despre tătă lumea? Suntem o familie și chiar și eu îmi bag **** la figurat în vară-mea. Åži ce dacă nu facem blogging? E mai fain să te înjuri, când ai putea scrie ceva interesant.

Comments are closed.