Eu si restul de la 27 in jos

Faza cu “este si wireless” este doar o vorba dulce ca si cum ar fi spus unei fetite de 4 ani “avem si acadele”.

A trecut deja o saptamana si nu s-a intors decat unul, Zoso, niciun post pe blog. Nimic. Cica nu mai aveau ce sa-i faca, este doar o leguma, umbra a ce era odata. They brainwashed him!

Cateodata ma simt singurul blogger din tara. Noroc ca-i am pe ceilalti sa-mi tina companie. Ceilalti de la 27 in jos.

Totusi este mult prea multa liniste. Planul jurnalistilor impreuna cu Neogen si Traficro a dat roade. Suntem doar niste ramasite a blogingului in Romania. Ne este frica sa mai spunem ceva de regim. Am putea ajunge ca ei!

Umbla niste zvonuri despre ce ar fi patit ceilalti 24 si nu sunt de bine, cica ceva Dr. Mengele ar face experimente pe cativa ramasi in viata, restul ar fi deja sapun ambalat frumos intr-o cutie pe care scrie “Bloguru”. Ciutacu isi comandase baxuri intregi.

ciutacu_soap.jpg

Andressa cica ar fi pe undeva prin Republica Moldova …cu Visurat, DeCe si Piticu … in borcane. Burta lui Arhi ar fi expusa in ceva muzeu din Irak. Daca trece plicul Adsense de vama o sa ma duc sa-i vad. Dupa felul cum se uita (ochii lui) Tolontan, trebuie sa fug repede de aici!

 

Un scenariu SF ce ar putea deveni aproape realitate. Apropo, mergeti toti cu acelasi autobuz? :))

Context: Aici

 

8 thoughts on “Eu si restul de la 27 in jos”

  1. Poate Neogen a observat ce putere comerciala are blogosfera, si vor sa le faca o oferta cu multe multe zerouri la sfarsit ca sa se mute la neoblogger.ro (domeniu disponibil!) 😀

    Astfel s-ar explica si terminologia “blog cu ceva vechime si un trafic decent” 🙂

  2. haha:)) is curios pleaca 25 si cati se mai intorc?:))
    PS: Cine are incredere in Neogen? eu nu mi-ash lua nici o bricheta de la ei ca-mi pusca in mana, apoi sa ma duc pe banii si mai ales mana lor la Dumenzo 🙂

Leave a Comment

Discover more from Oradeanul.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading