Cat valoreaza 10 lei?

Pornit de aici si aici.

De 10 lei fumezi doua pachete de tigari, sau bei doua beri, din moment ce esti dependent de asa ceva nu cred ca nu iti permiti. Poti sa ajuti niste oameni sau poti sa bei cola.

Ca fiinte umane suntem dependenti si de apa potabila si niste oameni nu si-o permit. Acolo ea nu exista. De 10 lei se pot cumpara 3 bidoane de apa de 5 litri, adica 15 litri, care ajung o zi pentru 7 oameni si un bebeu.

Intelegeti ce vreau sa zic, daca aveti si HomeBanking chiar nu aveti motiv si scuza sa nu dati 10 lei din moment aveti nevoie doar 3 minute sa faceti tranzactia. Da, si eu am dat.

APA PENTRU PERIENI

Cont IBAN:

RO30RZBR 0000 0600 0922 9985

Deschis la Raiffeisen Bank, Administratia centrala

5 thoughts on “Cat valoreaza 10 lei?”

  1. true…dar la romani, vorba lui sminchy, s-a atrofiat mana de dat, din cauza de nefolosinta si cedare de musculatura catre mana de luat. Romanii sunt un popor hulpav….

  2. De ce sa le dai bani? De ce n-au apa? E vina lor. M-am saturat de romanii astia care nu fac nimic numai cer ajutorul altora. Sa le dea guvernul.

  3. Stiti care e problema, normal ca toti ne permitem sa dam 10 lei, dar … intrebarea e de ce sa o facem ? Doar pentru ca noi avem de unde ? Cei care sunt muuult mai bine instariti decat noi ne`au ajutat vreodata ? Sincer pe mine de cate ori am fost la greu nu m`a ajutat nimeni si nu m`am putut baza pe nimeni in afara de mine … asa ca raspunsul este clar. Iar un al doilea punct de vedere … eu imi permit sa le dau 10 lei pentru ca am o activitate zilnica numita MUNCA, iar ei nu au apa … ok … dar ce`i opreste sa mearga sa lucreze sa aibe si ei bani sa si`o cumpere ???

Leave a Comment

Discover more from Oradeanul.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading