Wifi hotspot in Oradea and stuff

Saptamana asta am montat un hotspot wifi in Club Joy (situat in plin centrul orasului). (Me and Greyheart). Pot spune ca routerul Linksys WRT54G mi-a lasat un gust foarte amar si o sa mai treaca mult timp pana voi mai acorda o sansa unui Linksys (si ce daca apartin de Cisco?). L-am schimbat cu un Asus care pare ca se descurca MULT mai bine. Cica azi ar fi “anuntarea oficiala” a noului hotspot free din Oradea, cu DJ Shark G (il puteti asculta si pe pagina). Cica mi-as face timp sa merg si eu chit ca de obicei sunt acolo de la 18 la 22. Pot spune ca pe caldura asta nu e nimic mai frumos decat sa stai cu prietenii pe terasa, la umbra, Carslberg-ul pe masa, laptop-ul in brate – si cu NET. Si cafeaua cu lapte e buna aici. (Dap, clubul e blogging friendly).

Am fost blestemat de Marius sa fac un colaj cu brandurile ce le folosesc zi de zi dar comoditatea (defapt lenea) nu mi-a permis inca …(plus ca e destul de greu sa lucrezi in Gimp cu touchpad-ull) Ah da, daca tot am amintit de Marius, mai amintesc de cfree si Wif si le multumesc baietilor ca m-au ajutat de oricate ori am avut probleme sau pur si simplu nelamuriri wifi related.

Pornind de aici cred ca ar fi kewl (cool) sa fac o pagina separata (inca nu m-am gandit daca director de linkuri sau …?) unde sa apara bloggeri din Oradea. Asa ne cunoastem si noi si probabil mergem la o bere. Bucurestenii se intalnesc tot timpul …noi de ce nu? 🙂 (Lasam deocamdata la o parte discutiile cu “provincialii”) Daca esti din Oradea si ai blog …lasa un comentariu …trimite un mail … baga-mi o scrisoare in posta … trage-ma de maneca pe strada (or something) ca sa stim ca existi.

(Aici trebuiau sa se afle niste poze …dar cum nu le mai gasesc…fac altele azi …)

Nu scriu nimic despre Basescu si faza cu ziarizda “pradata” de telefon – sunt pline celelalte bloguri de asta, totusi daca-mi baga careva o camera in fatza o sa i-o bag inapoi pe gat (si asta nu e exemplu de la presedinte – e pur si simplu ceva ce trebuie sa-i faci oricaruia “nu canta la alta masa”, o numesc “luat de atitudine”). Should I say more?

7 thoughts on “Wifi hotspot in Oradea and stuff”

  1. ursus iti sta in gat, a? :p
    lasand gluma la o parte… stai cu laptop`ul in brate pe net la bere, atunci cand esti singur, nu cand iesi cu prietenii la bere … nu ? la fel de bine poti sta acasa pe net, cu o bere si sa vorbiti pe irc … mess …

  2. da ma … da mai “kwel” e sa stai acasa (la cineva) aruncat in pat , bei o bere si urmaresti un meci de handball feminin :)) … nu ? :p …
    inca odata… Ursus iti sta`n gat?

Comments are closed.

Discover more from Oradeanul.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading