9 thoughts on “Voteaza corect!”

  1. cred ca bannerul asta poate creea un pic de confuzie, din moment ce ordinea patratelor pe buletinul de vot e invers (da sus, nu jos).

  2. Cred ca toata lumea poate deosebi DA de NU si treaba nu este asa de confuza daca citesti ce inseamna.

    Daca intrebarea pe buletinul de vot e total aiurea s-a decis sa punem si noi in ordine inversa explicarea optiunilor de vot pentru a echilibra :))

  3. Cei care au inventat acest puci ( Încercare a unui grup politic militar de a răsturna prin violență un regim politic, o ordine statală. – Dexonline.ro) se pare ca au avut grija sa faca din el unul cat mai greu de inteles. Mai mult ca sigur, multi vor intelege gresit buletinul de vot…
    Plus campania de discreditare la adresa lui Base o sa faca efectul si el… numai nu inteleg cum are cineva curajul, cu atat de multe de ascuns, sa scotoceasca prin treburile altora!

  4. A fost niste interviuri la ProTV cu niste tzarani si mnoah le`a pus interviurile si reporterul a spus intrebarea si a zis pe ce veti stampila DA sau NU ei au zis DA, reporterul a zis pai daca stampilatzi DA il demitetzi oooo nuu asa vreau sa NU il demit deci nici cei de la tzara nu o sa stie chiar 100% cum va fi cu votarea deci ei Habar nu au si nici nu stiu daca vor avea habar.

Leave a Comment

Discover more from Oradeanul.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading