Sa mori tu?

– Esti tare-n gura pe bloguri si forumuri ca “daca asa …ar fi fost altceva”. Sa mori tu? Parerea ta nu conteaza daca nu ai vrut sa participi la vot, tot ce spui e egal cu 0.

– Dan Voiculescu: ” Felicitări domnule președinte! Noi vom rămâne cu ochii pe dumneavoastră și vă vom sancționa în continuare” – Sa mori tu? Si populatia va fi cu ochii pe voi.

– Tariceanu: “Romanii i-au mai dat o sansa lui Traian Basescu” – Cu peste 75% vot de incredere? Sa mori tu?

– Geoana: “Votul de astăzi nu îi oferă lui Traian Băsescu dreptul de a se bucura. Este o victorie fără glorie. Lipsit de modestie Băsescu nu pare să fi înțeles mare lucru din acest examen la care a fost supus poporul.” Poporul  supus la examen? Sa mori tu? Hai la pariu ca Base a baut aseara sampanie cu Gigi in Golden Blitz!

– Iliescu nu a avut nimic de comentat. Sa mori tu!

Nu mai gasesc discursul lui Vadim (si nici nu-mi bat capul) in care spune ca Basescu a fraudat alegerile 🙂 Se pare ca nu-l baga presa in seama la ce debiteaza. Sa mori tu ca iar au votat extraterestrii de pe Death Star in frunte cu Darth Vader folosind ID-uri de romani?

Mai zicea aseara la realitatea secretarul general PSD (parca) – “Noi nu am vrut sa-l suspendam pe Basescu” – Sa mori tu ca s-a votat de 322 de ori si suspendat singur?

Am auzit cumva ca se elibereaza peste 322 de locuri la Jilava? Ar trebui sa auzim curand 🙂 Sa nu-i inghesuim prea tare, tot pe rand …

9 thoughts on “Sa mori tu?”

  1. Geoana: “Votul de astăzi nu îi oferă lui Traian Băsescu dreptul de a se bucura. Este o victorie fără glorie. Lipsit de modestie Băsescu nu pare să fi înțeles mare lucru din acest examen la care a fost supus poporul.” Poporul l-a supus la examen? Sa mori tu? Hai la pariu ca a baut aseara sampanie cu Gigi in Golden Blitz!

    Poporul a fost supus la examen, nu zeul tau. Citeste atent 😉

Comments are closed.