Reteaua Orange – cazuta

Reteaua Orange – cazuta in Oradea. De cand? De dimineata! Ei nu stiu unde e problema. O sa mai tina? DA!:)

Asta se intampla cand iti faci reclama peste tot dar nu poti avea grija de clienti. Asta conteaza, RECLAMA nu SERVICIILE! (Parca am mai vazut asta in politica)

E fain cand ai semnal full dar nu ai ce face cu el.

Au mai scris despre asta: designerul, lilisor.

Orange, reteaua telefonica de sub presh!

As avea ceva infos ca nu doar Oradea are probleme cu Orange, daca aveti informatii din alte orase va rog sa lasati un comentariu.

Later Edit: Este orange bine`mi pare…n`am semnal da este soare , am orange shi ma mandresc , dar nu pot sa vorbesc , sunt client fidel de cand ma stiu , dar mult timp no sa mai fiu.

31 thoughts on “Reteaua Orange – cazuta”

 1. Nu merge toata zona de VEST a Romaniei ..cel putin Zalau stiu eu..si multe alte orase am auzit.
  Si ma pufneste rasu` cand imi zice var`mea: Cine o apasat pe butonu` gresit

  Hahahaha.. ghinion, se mai intampla.. dar da`l draq` de buton ca doar e o firma mare.. unde`s specialistii care sa rezolve situatia?

 2. Nu functioneaza pe judete nu pe orase … timis nu merge , arad nu merge , bihor nu merge , si am auzit ca nici cluj

 3. Bistrita, Iasi, Vaslui si Constanta sunt DOWN si ele 🙂 Am confirmari credibile din toate orasele respective. Oare o fi explodat vreo bomba nucleara prin zona ? 🙂

 4. Inter sa mori tu…
  cum pula mea se face ca eu azi, din timisoara am vorbint de 3 ori in Oradea…. la 3 ore total diferite a da, sunt pe orange si pe orange am sunat.. amu serios

 5. Vodafone ar trebui să sară acu’ cu o reclamă care să facă referire la siguranța că, fiind abonat Vodafone, n-o să-ți pice niciodată rețeaua. 😀

 6. nu merge toata tara.

  adica merge si nu prea .. 🙂

  YES! sunt fericitul utilizator de Vodafone care le-o zis pretenilor lui sa nu fie prostiti.

 7. azi in jurul ore 2 am vbit dupa orange pe orange .. deci mergea .. cat si pe la ora 22 la fel .. merge cateodata da in mare parte a timpului nu .. 😀

 8. A fost o chifla la nivel national.. nici in Timisoara nu mergea, dar erau anumite numere de Orange care totusi erau in retea.
  Vorba aia.. o fi avut si ei un ecran albastru.. sau oranj 🙂

 9. daca mai intrai din cand in cand si pe pagina mea remarcai ca si eu am scris despre asta.

  a cazut serverul central din timisoara. au routat prin cluj si au nenorocit cu ocazia asta si zona centrala.

  s-au constatat cresteri mari de trafic in romtelecom dar si in alte retele si cel putin in cosmote numarul de cumparatori de cartele a crescut ieri simtitor.

 10. De cand am telefon mobil ieri am fost cel mai happy! Nu mi-a sunat telefonul deloc, pe cand altadata sunt zile in care si la miezul noptii suna careva pentru cate ceva!

  I love Orange! 😀

 11. La Iași marți și miercuri a fost căzut Orange aproape toată ziua.
  Mă întreb dacă Orange are ceva de spus? Au scris undeva un comunicat de presă ceva? Au dat detalii? Au anunțat? Cam învechiți băieții. Orange suge! ca de altfel și Vodafone și Cosmote. Toți operatorii de telefonie mobilă sunt niște hoți și servicii de proastă calitate.

  Poate se trezesc și ei și scriu pe undeva un comunicat ceva să știm și noi.

 12. nu merge nici la cluj fratilor. btw, nu e ciudat, sunt pe magistrale diferite in functie de tipul de ab. partea nasoala e ca probabil a picat magistrala cu ab. de 4$… adik 90% din orange:)

 13. azi la cluj orange iara suge! mi-am facut acum al 2-lea abonament si tot pe orange de idiot ce is. acum is complet blocat cu 2 telefoane langa mine.
  Nu-s tampit? 😛

Leave a Comment

Discover more from Oradeanul.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading