RDS stuff

Pe la ora 9 ma trezeste interfonul: “Suntem de la TVS, ne dati va rog frumos voie?” …si deschid usa. (daca stiam ce aveau sa faca nu o deschideam)

Ma pun inapoi sa dorm si ma trezesc pe la 10:30.

PANICA!!! Nu am net! defapt nu am deloc link …nu palpaie ledul la router! Nu se poate! bag cablul in PC! Nu palpaie!

Hmz, imi aduc aminte ca la 9 au fost baietii pe scara, verific TV – am, telefon – am.

Bagamiash #|*@ in ****, sfinti, raniti alea alea. Cobor jos si dau o tura in jurul blocului ca poate gasesc picior de cablagiu. Dejaba!

Sun la “linia fierbine” (i se zice asa pentru ca ti se inroseste urechea de la cat astepti pana iti ridica cineva) . Intr-un final vorbesc cu cineva si ii explic situatia. “Am platit? – Da – Poi atunci de ce nu merge dupa ce au fost pe scara? – Poi …le voi spune colegilor mei …”.

Peste cateva minute sunt sunat de cineva si sunt intrebat cand sunt acasa ca o sa vina echipa pana la ora 1 sa rezolve treaba. (Voi puteti sta dimineata 3 ore acasa daca nu aveti net? – Eu asa ma trezesc!)
Ok, ne jucam contra-cronometru – daca la 1 nu e aici echipa …la 2 sunt eu la OPC.

P.S: nu e prima oara cand angajatii RDS musca din cablul care nu trebuie, mi-au mai omorat o placa de retea cam tot in felul asta cand eram administrator la un club de net.

P.S: acum stau pe balcon intins pe un scaun pescaresc si ma folosesc de netul unui vecin (nu stiu care) ce are un router wireless. Hai sa vedem ce este nou pe torrente 🙂


Arhi ne spune ce se intampla cu facturile RDS in Constanta. Cineva o s-o incaseze pentru asta …urat de tot!

Frumos VideoBlog, nu?


10 thoughts on “RDS stuff”

  1. Se mai intampla sa nu stie mana ce vrea capul, sau viceversa…

    Apare RDS la noi la firma ca vor sa taie cablul. Telefonul merge catre directorul lor, el sustine ca totul e in regula, iar baietii era de neconvins ca nu vor taia nimik la noi… prea constiinciosi

  2. Apoi RDS ii RDS :)) intotdeauna se cred mai tari mai buni dar in rest ei vine fac ce vor ei si tot ei ne defecteaza si placile de retea sau acuma mai nou cei care au PPPoe le zice daca le palpaie LEDU`L la placa de baza nu mai le spune sa reseteze modemu sau daca palpaile ledul de la modem direct ne ia daca palpaie ledul de la placa de retea eu inca sunt pe cable Link la abonament maxim si mai patzesc ca nu se uita ce abonament am si mai imi spune si ei mie daca palpaie ledul de la placa de retea saraci nu au oameni destui acolo care sa munceasca mai bine ar angaja niste oameni competentzi de asa ceva nu sa mearga toti pe pile cand se angajeaza.

  3. trebuia sa le ceri numele inainte sa le dai drumul in bloc…asa acuma sunai la rds, dadeai numele dobitocilor care te-au lasat fara net si poate se facea ceva (desi ma indoiesc)

  4. sunt mult prea multe monopoluri in tara asta si schimbarile se petrec mult prea greu…electrica, distrigaz, rds, astral (oligopol al dracu de evident pentru toti, mai putin justitia romana)
    abia astept sa apara alte firme de electricitate si gaze sa ma mut dracului la ele

Leave a Comment

Discover more from Oradeanul.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading