Paypal in Romania

Incepand de azi si romanii isi pot face conturi de Paypal. Deocamdata suntem limitati / restrictionati si nu beneficiem de toate facilitatile de care beneficiaza alte tari. Ne bucuram si cu atat 🙂

Hip Hip Huray! Paypal in Romania

paypal_in_romania.jpg

LOL! Inca folosesc steagul cu stema! steag cu stema paypal

Deocamdata putem doar sa platim si sa trimitem bani prin paypal.

Pentru a primi bani in Romania puteti folosi alte modalitati cum ar fi Moneybookers (aff).

LATER EDIT: din 28 Septembrie 2007 puteti trimite si primi bani prin Paypal chiar daca sunteti din Romania.

28 thoughts on “Paypal in Romania”

 1. Acum m-am inscris si eu. Trebuie sa treaca putzin timp pana se face verificarea pe cardul ING. Are cineva idee care sunt limetele de withdraw/send? Noi din Romania o sa putem doar sa trimitem bani la inceput, nu?

 2. Intrebare:

  Am vazut ca ti-ai facut cont PERSONAL sau cel putin asa se vede din imagine.

  Te-ai jucat putin cu contul, nu stii poti primii bani sau numai sa trimiti ?

  Eu am cont PREMIUM si nu pot primii bani numai sa trimit.

  Am nevoie de PayPal pentru ca ma asteapta multi banuti pe cateva sisteme de affliate si nu pot sa ii scot decat cu paypal.

 3. ma mir ca nu zice nimeni defapt ca RomCard-ul se zgarie pe ochi.. de ce credeti ca exista dificultati de patrundere pe piata rom. cu servicii de genul? este doar un monopol mascat..

 4. Si pentru voi cei fericiti va spun ca PayPal e cea mai mare tzeapa posibila.. dovada sunt cele 8 comenzi neautorizate pe site-ul meu.
  Si acum va intreb: totusi cine a facut comenzile?
  Va raspund tot eu ca sa nu va stoarceti creierii: UN ROMAN.
  Imaginati-va ce bine o sa va simtiti cand veti sti ca paypal are grija de banii vostri 🙂
  ..sau de ce nu, sa spunem lucrurilor pe fata: PayPal nu-i sigur deloc.

 5. Suparat ca i-am inchis contu` de shell a venit omu` sa ceara socoteala:
  [14:38] [anonim] mai, lasa`l in colo…nu a cerut ala refund…deocamdata`i detin contu de banca, telefonu, mail`u, cont de pp
  14:41] [anonim] zi`mi mail`u tau de pp sa`ti bag 500 de euro, in sloboz, sa`mi lasi odata shell`u ala in pace
  [14:41] [anonim] iti bag cate 10 euro din diferite conturi

 6. Buna tuturor ii o idee buna paypalul de asemenea salut pe IHG, DonPuia si mister Oradeanul Sa speram ca nu ii ceva mizerabil la mijloc cu paypalul deoarece prea multe avem noi voie cu uniunea europeana + am vazut la TV 🙂 cika Romania a 2`a tzara dupa RUSIA la Piraterie hai mai laso in pace si pe asta cand o sa avem si noi salarii Europene atunci o sa ne permitem sa folosim des paypal sau sa cumparam un program de care stim ca avem nevoie de el.

 7. Salut ORADEANU !
  Cum ai reusit de ti-au trecut la status “Romanian – Verified”?
  Eu m-am inregistrat de vreo saptamana, am primit codul lor pe extras si cand l-am introdus mi-au suspendat cardul si acum imi tot cer sa le trimit pe fax: act identitate, copie extras unde se vede numarul lor si adresa mea, e-mail, copie permis … fu%&-le muma’n cur! Le-am trimis in america pe fax si vax !!! Tot “unverified” sunt ….

 8. Trebuia macar sa-mi lasi un mail real ca sa te pot contacta sa-ti spun. Deocamdata sunt problematici baietii cu paypal …eu sunt verified si tot nu pot face nimic si trebuie sa le trimit fax …da` ma cam pish, nu le trimit nimic 🙂

 9. Sorry de mail. N-am stiut ca ajunge la tine… 🙂
  Da, le-am trimis 2 seturi de acte pana acum. La primul set unde am trimis doar extras si copia permisului am primit raspuns imediat, dar ziceau ca nu se vede adresa mea pe axtras, asa ca le-am trimis altul cu CI-ul si extras unde se vede adresa. Poate imi dau si mie “Verified” zilele astea … 🙂 Poate e si din cauza cardului care este de debit la BCR … sunt cam de kko baietzii …
  Multumesc pentru raspuns!

 10. Defapt nu statutul de “verified” ma pasioneaza pe mine, ci faptul ca deocamdata, pana imi analizeaza ei actele am cardul blocat si nu-mi pot incarca contul de pay pal…

 11. Salut ORADEANUL ! … iarasi … 🙂
  Mah, astia de pa PP parca sunt tampiti. Am trimis la acte si am primit raspunsuri de la ei de m-am saturat… Rabdare, rabdare, rabdare … Tot “unverified” e statusul meu si tot nu pot folosi cardul.
  E alta posibilitate sa-mi incarc contul decat de pe card? Sa-mi transfere alt utilizator bani in cont sa-l pot folosi si eu pentru “cumparaturi” merge?
  O fi sigura chestia asta daca sunt “neverificat”?
  Astept o sugestie de la tine…
  Multumesc mult!

 12. Salut,
  Asa am patit si eu,m-am inregistrat si cand sa bag expanded use number…era suspendat.Unde pot sa ii contactez sa le trimit actele si ce mai au nevoie?Va rog mult lasati-mi si mie o adresa unde sa ii contactez.

  Multumesc mult

 13. ce acte ati trimis si unde? ca si io mi-am blocat contul!!! sunt disperata, dar vad ca nu sunt singura in aceasta situatie!am facut plati de 70$, dar mai aveam 130$ in cont si totusi imi cerea un cod si nu am inteles ce e cu el, si mi-am blocat contul si implicit cardul si cei de la banca nu au ce face.

Comments are closed.