Minciuna / Dezinformare a la PSD

Ce citesc azi in EVZ

Pe scurt “PSD a pregatit un afis-capcana prin care vor indemna electoratul sa-l “salveze pe Basescu” votand “DA”. Acesta va fi distribuit mai ales in mediul rural (prin sate) .

Bineinteles, toata treaba e legala. Ne mint la TV, ne mint cand ne iau banii, ne mint cand ne fura si acum ne mint pe fatza.

PSD considera ca poporul e prost.  Hai mai, aia care ziceati ca Basescu e un mincinos ca nu si-a dat demisia …sa va vad acum!

Fac un apel la toti bloggerii ca de saptamana viitoare sa incepem o campanie de informare CORECTA (nu perversa ca a celor de la PSD)  legata de votul la acest Referendum.

8 thoughts on “Minciuna / Dezinformare a la PSD”

  1. Vorbind de minciuni … ieri am prins in piatza decebal cum impartzeau pliante ANTI-BASESCU …..

  2. prea perversi …. cum zicea si badea de care la unii se stiu ei care nu le place cum vorbeste ascultati show`ul in “maieu cu cravata cu vaci care fac sex” chiar si premierul care zicea de basescu ca nu este de cuvant la randul lui a patit acelasi lucru a zis ca-si da demisia si dupa care a zis ca nu a inteles lumea ce a vrut sa zica si ca e pentru binele tarii sa nu o faca (oricum dak se facea un referendum SIGUR nu il vota nici 5% nu 50% sau cat ii trebuie lui base) si nu si-a dato iar acuma ii cere el ca si premier la basescu sa se tina de cuvant =)) vai shamar de tzara asta nu-i de mirare ca spania ne-a dat 12 la eurovision au plecat vreo`2 romani din tara capsunari … capsunari dar macar nu fraieri si maniPULAti. p.s. scuzati expresia

Comments are closed.