Entuziasmat, mai ud decat Badea

Cica azi ar fi ziua barbatului. Sunt entuziasmat, sunt ud! NOT!! Bergenbier ma face sa-mi pierd si singurul procent de incredere ce-l aveam in publicitate. Dupa cum ii spuneam si lui zoso, campania ar fi avut succes de nu ar fi fost “gasita” de Bergenbier. (Hai bah, terminati cu mesajele de La Multi Ani, chiar nu e cazul!)

Mare de(z)gustator de bere cum sunt, am incercat aseara Lowenbrau (sau cum dreq se scrie). Mare greseala! Curiozitatea doare. E asa de nasoala ca dupa primul pahar (cum dracu` am rezistat un pahar intreg?) nu am mai putut bea niciun fel de bere in seara aia. E cu o treapta mai jos ca Bergenbier. Ca sa-mi revin am plecat in dimineata asta in oras (la o Carlsberg cu lamaie). Este si wifi aici (club Juice, pe centru), cica as face LiveBlogging.

Sunt mai entuziasmat ca azi se intampla ceva pe flickr.

liveblogging.jpg

(Acest post face parte din categoria “Viata de Blogger”)

16 thoughts on “Entuziasmat, mai ud decat Badea”

 1. Campania nu e facuta de Bergenbier, e facuta de Leo Burnett… ca e pentru Bergenbier e alta problema 😛

  Si in definitiv, e mai credibil ca un brand “popular” sa abie o initiativa de gen decat un brand premium. Sunt convins ca exista mult mai multi barbati care beau bere ieftina decat de-aia care beau premium stuff (unde premium ar inseamna cam orice de la Ursus in sus) si prin urmare, mi se pare o bere mai reprezentativa pentru barbati.

 2. Internet Free is in mai multe locuri, uite care le stiu eu: in Pasajul Vulturul Negru este hotspot la Asociatia Studentilor Maghiar (langa locu ala unde se vinde Piadina, dar bate bine pe subpasaj, apoi la localul Sky, al meu mai ii care bate subpasaj, daca vreti neaparat acolo net imi ziceti MAC placii de retea si va dau acces 🙂 langa facultatea de medicina este la Venezia. La Colors in Rogerius. La Profi in Rogerius si in parcarea Profi, si mai is o groaza. 🙂

 3. Chestia asta cu hotspotul si o bere, plus un laptop mi se pare asa o fitza, ca deh, parca nu poti pleca de acasa fara comp`… Si in TM sunt multe din astea, ca si fitzoshii care vin sa isi arate haitehul de tinut in poala.
  Pe vremuri cand era o noutate si o “chestie” sa ai telefon mobil. Mai tare era sa te si sune cineva, iar multi se faceau ca vb la tel, asa cum majoritatea se face ca lucreaza ceva pe laptop la Mall sau intr-o piatza. 😛

 4. 🙂 Nice eu sper sa prind un pretz bun la niste laptopuri din germania revin si va spun niste pretzuri de pe Black market 🙂 sa vedem 😀

 5. @Sirg
  zici tu ceva acolo … dar in definitiv, pentru ce e facut laptop-ul ? nu pentru a iesi cu el din casa? Cine isi permite, isi cumpara si iese cu el la bere “just for fun” … Desi se pot lipsi de el, daca tot il ai , il ai pentru a iesi cu el din casa … nu ?

 6. Se pare ca berea incercata de tine (Lowenbrau) este o chestie asemanatoare cu tigarile fara tutun: te ajuta sa te lasi de bere 😀

 7. @twist
  Laptopul “just for fun” este o fitza. Ideea e sa _lucrezi_ cu el si in afara spatiului biroului sau pe durata calatoriilor. Restul, cum ar entertaiment, este minimal, pentru ca trebuie sa te gandesti la baterie. Parerea mea e ca daca iesi cu el “just for fun”, o faci doar ca sa te arati cu el, pt ca la o bere nu prea ai cadrul necesar sa lucrezi ceva pe scula aia.

  P.S. Culmea intalnirii la bere: bei bere cu prietenii, dar vorbesti cu ei pe mess, ficare prin laptopul lui.

 8. si legat de beri.. LOL… mie berea in bidon de plastic mi se pare o blasfemie 😉 deci orice bere la bidon nu poate fi decat o mizerie.
  Am incercat si eu, din nefericire, beri cu ***brau sau brauen sau alte sonoritati germane, ca sa raman cu limba rasucita :& Prefer apa plata :))

Leave a Comment

Discover more from Oradeanul.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading