Pastele …mamii lor…

Ce au in comun toti cei care au trimis oua de Pasti? Toti sunt oameni cu caracter, activisti (si probabil patrioti), oameni de care mai avem nevoie in Romania, oameni ca mine …si simt un sentiment de caldura “Nu sunt singur!”.

Ma deranjeaza ca sarbatorile se transforma in ceva pur comercial de marii intreprinzatori care profita din plin.

Aveam impresia ca sarbatorile nu se deteriorizeaza, ca doar eu simt asa pe motiv ca nu mai am 10 ani si percep altcumva realitatea – m-am inselat – spusele bunicilor nostri nu mai valoreaza nici cat un pachet de seminte (nu zic tigari…) pentru unii…

In alta ordine de idei: mi-am petrecut Pastele mancand oua de casa cu salata, branza si snitzele. Am baut vin de casa. Un mare “Fuck you” profitorilor. Poate-mi explica vreun PR de la Coca Cola cat m-ar costa un paste de succes.

Cum se face ca pe zi ce trece desi sunt tot mai putini credinciosi …sunt tot mai multe biserici?!

Au mai scris despre asta: Andrei Rosca si Stefan Matei

Tot legat de mamele lor: Cum se face ca la niste mari magazine din Oradea (mare lant de magazine nationale, nu dau inca nume, astept ceva cu ce sa-i lovesc mortal) lucreaza PE PILE toti habarnistii care nu stiu sa numere niste produse dintr-un cos si nu stiu sa incaseze o plata cu cardul?! Catre sefii de magazin: Unde se duc bonusurile si plusurile? Dar orele suplimentare? Cu minusurile (cateodata intentionate!) stim ce se intampla: le platesc aia fara pile!

Acum sunt “Out of eggs, but still got balls” … cum zice Alex Ardelean.

O masa de Pasti:
IMG_1012

Un roman de Pasti:
IMG_1008

2 thoughts on “Pastele …mamii lor…”

  1. Cum se face ca pe zi ce trece desi sunt tot mai putini credinciosi …sunt tot mai multe biserici?! ca orice corporatie se dezvolta…creste afacerea, creste influenta, etc…

Comments are closed.

Discover more from Oradeanul.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading