Miting Pro Basescu Duminica in Piata Constitutiei

“Primăria Capitalei a aprobat, azi , desfășurarea unei manifestații pro-Băsescu în Piața Constituției, care va avea loc duminică și la care și-au anunțat participarea 10.000 de persoane.”

De la inceputul conflictului politic, a fost un blogger care ne-a tinut la curent cu ce se intampla in Bucuresti.

Stati cu ochii pe el, predau stafeta. Piticu, ai legatura.

Piticu

—-

“Personal, cred că vedeta Roblogosferei de ieri a fost Piticu, care a făcut liveblogging mai mult și mai serios decît oricine.” spune Cristi Roman, redactor la Gazeta Sporturilor.

6 thoughts on “Miting Pro Basescu Duminica in Piata Constitutiei”

 1. Democratie inseamna in primul rand dreptul de a iesi in strada. Un drept de care, spre exemplu, rusii nu se mai bucura.

  Trebuie sa invatam sa ne solidarizam impotriva sistemului !
  “Ei” ne vor dezbinati (individualizati si ignoranti) divide et impera… prin toate mijloacele ei vor sa fie calaretii si noi caii, scoala e primul loc de dresaj, apoi vin televiziunile aservite, cum am spus prioritatea numarul unu este obedienta, memorarea si reproducerea adica omul clona, executant, angajatul care nu cometeaza – pinguinul.

  PROTESTEAZA !!!

  * Impotriva democratiei de fatada curat oligarhice
  * Impotriva premierului
  * Impotriva parlamentarilor
  * Impotriva televiziunilor si ziaristilor aserviti corporatiilor

 2. eu nu inteleg cum va puteti lasa sedusi asa usor de un singur om…bai, cum sa spui ca faci ceva si sa nu faci ? si voi inca mai credeti ca el are cuvant…eu l-am votat pt. ca am crezut ca are coaie, daca nu are atunci degeaba mai sta acolo la cotroceni…eu ma duc si votez contra lui la referendum…stiu, ma duc degeaba…si ce ?

 3. “Trebuie sa invatam sa ne solidarizam impotriva sistemului !”
  ” “Ei” ne vor dezbinati (individualizati si ignoranti) divide et impera ”
  din contra “ei” ne vor “multi” si prosti.cu cat sunt mai multi adunati si facand o forfota sterila cu atat mai favorabil pentru “ei”, asa au pe cine prosti. Oamenii cand sunt multi sunt si prosti. (nu am zis eu primul asta)

 4. si totusi cum si-au anuntat participarea ? si unde si-au anuntat-o ? e cam stupid ce spui, doar asa ca sa fie senzational si sa se stranga cativa oameni curiosi in piata…ma duc in piata ! cica vin vreo 10000 ! hai mars…

Leave a Comment

Discover more from Oradeanul.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading