10 thoughts on “Magazin Apple in Oradea”

  1. Deci Eu ma Vad in toate Pozele Siro ai de la mine o reducere de Pretz la un MAcBook ;D Daca esti bajet cuminte 😀 ioooooi ce fain tzine maru muscat Nenea antrax 😀 Parca o muscat din el si acuma il tzine expus 😀 Si ma bucur ca ati venit la Primul Magain Din Judetzul bihor cu produse APPLE 🙂 ca asstept in continuare pe toti care viziteaza acest site va multumesc ca Va plac Produsele Noastre Si tu Siro Success Cu Blogul Tau Super Imi place stii ca il citesc si ai de la mine nota 10 cu Stelutza si Data viitoare cand vii Bem ceva beri.

  2. Noah da sa fie Pro te rog k altfel nu mere 😛 you all know that expression ha? Once you go Mac you never go back 😀 va pupicesc si abia astept sa vin prin oradea sa va vad Macurile 😀

  3. A fost si vremea sa se deschida un asemenea magazin si la noi. Desi nu cunosc prea bine MAC-urile (o singura data am avut ocazia sa folosesc un i-Mac o vreme mai indelungata, si atunci a murit din cauza Internet Explorerului 😛 ), dar am fost foarte multumit de performantele lui. Desi, nu mi-as lua MAC pt. ca eu sunt crescut pe PC (si inainte pe HC-85 si CIP-01), si ar dura mult prea mult sa ma obisnuiesc cu el (Câinele bătrân și trucurile noi…)

  4. pai eu ziceam in romaneste pup inseamna Poop 😀 so amu stiu ca glumesti mnoah hai ca si eu imediat plec acasa is rupt de oboseala acuma tastez de la un mini mac cu monitor de 23 de inchi HD Ready Rupe ii super tare !!!

  5. Ahmm … in legatura cu cainele batran si trucurile noi … sincer am zis si eu k oai cine stie cat mi-a trebui sa invatz sa lucrez iara cu macu si ca oai nu o sa stiu veci sa folosesc macu mai bine decat pc’u … si totusi miracolul s’a intamplat …ii mult mult mult mai usor sa folosesti mac … ai nevoie de imprimanta? bagi usb si merge 😀 ai nevoie de webcam (este incorporat 😀 deci n-ai nevoie 😛 ) ai nevoie sa descarci pozele de pe camera foto digitala? baga usb’u in functiune si altceva nu’tzi mai tre 😛 i think you got the picture 😛

Comments are closed.