14 thoughts on “Intrebare intrebatoare”

 1. Mai , eu unu zic ca da! , Daca intri intr`un partid politic , si pui pe Blog anumite informatii doar despre acel partid o sa se zica una doua membrii altor partide ca “le aduci beneficii”(schimbandu`si totodata parerea despre tine). “Prietenii” care sunt in alte partide politice o sa zica ca esti dependent de doctrina partidului respectiv si bla bla. Cel mai bine zic eu e sa fii apolitic! + ca daca apartii unui partid dauneaza in cariera ta profesionala. Dau un scurt exempu: la putere e PD`ul de ex., la primarie , ghici cine… si tu ca si un ROMAN , nu membru al unui partid politic ai depus CV de angajare undeva in primarie pe un post vacant si nu te accepta din moment ce isi da seama ca faci parte dintr`un partid din “opozitie”.

 2. Deloc Siro eu cred ca ai avea mai multa popularitate eu asta zic daca ai intra intrun partid si eu sunt intrun partid lasa ca tioi spune cand neom intalni la un pahar de vorba dar mnoah esti cat de cat cunoscut ma stie ceva lume si din primarie 🙂 deci eu zic sa te inscrii intrun partid poate peste 4 ani aud Votati Laurentiu Presedinte 😛
  Numa Bine si Te astept la Magazinul RomPerform Reseler Apple sa mai vorbim 😀

 3. Daca esti om integru n-ai treaba cu credibilitatea. Si eu am fost membru de partid si nu mi-a fost niciodata rusine sa fac misto de ei cand erau tembeli. In plus, nevasta inca ma crede cand ii spun ca “n-am baut nimic”. 😀
  Credibilitatea ti-o pierzi atunci cand incepi sa te preumbli prin toate partidele politice in functie de care e mai sus in topuri. Respect pentru cine are o opinie. M*** la cei care si-o vand.

 4. Dupa parerea mea, daca reusesti sa-ti pastrezi obiectivitatea si dupa ce aderezi la un partid sau altul (adica daca injuri si partidul tau la fel de mult ca pe alte partide), credibilitatea ta nu va avea de suferit.

  Daca in schimb incepi sa postezi articole cu miros si gust de propaganda de partid, incepi sa recruti sau sa injuri alte partide in afara de al tau, credibilitatea ta se duce pe apa sambetei.

 5. ce ma dispera ca trebuie sa scriu de fiecare data … nume parola bla bla ..

  NU … nu ti-ar scadea … insa nici nu ti-ar creste … sau cel putin ai putea sa fii catalogat dupa culorile ce le alegi 🙂

 6. Eu sunt PRM-ist prin convingeri si recunosc asta cu mandrie. Inca nu sunt membru de partid, dar o sa ma inscriu cat de curand. Nu cred ca ceea ce scriu la mine pe blog poarta pecetea culorii mele politice… inainte de toate sunt roman si sunt nationalist !

 7. Depinde in ce partid te bagi.

  Eu, de exemplu, m-as baga in partidul lezbienelor – ca presedinte onorific, asa, ca Iliescu. Sau in partidul pensionarilor, ca m-as pensiona si eu, cu o pensie frumusica de 4 cifre in EUR, in vreo 2-3 ani. Sau in partidul celor care nu cunosc ce inseamna constipatia. Dixit!

 8. Nu as vrea sa fiu carcotas dar nu cred ca se ajunge sa punem inca mare accent pe “credibilitate” pe bloguri. Cand ai un blog generalist despre numarul de sosete care il speli sau cate panouri cu interzis gasim dintr-un capat al orasului in celalalt nu cred ca se va ajunge sa se discute despre credibilitate.

  In schimb, daca esti canalizat pe o nisa unde de preferat ar fi sa ai si o sustinere profesionala e posibil ca intr-un anumit timp sa ajungi cat de cat o “autoritate” si sa poti sa iti pui intrebarea de mai sus.

  Pana la urma nu inteleg cum masori tu credibilitatea pe care o ai acum si mai ales in ce domeniu?

  Daca credibilitate = trafic cred ca mai bine ai scrie de politica luna asta. Cu siguranta ca putin optimizate posturile ai putea sa iti dublezi traficul :))

  Scuze, te citesc de azi (in cazul in care par picat din cer pe aici :D)

Comments are closed.